2500-3000 TL sistem toplama

Oguzhanicz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba 2500-3000 TL civarında oyun için kullanacağım, haftanın 7 günü açık kalabilecek beni yari yolda bırakmayacak bir sistem arayışındayım. RAM ve işlemci daha öncelikli. Görsellik biraz daha ikinci planda kalıyor ticari amaçla kullanılacağından dolayı. (Bir oyunda oyun parası üretmek amaçlı bot çalışacak) RAM olarak 16 GB 'dan aşağısını düşünmüyorum uzun vadede beni yari yolda bırakmamasi için. Sistem önerilerinizi yaparken soğutma konusunuda göz önünde bulundurmanizi rica ediyorum malum yaz geliyor. :) Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela şöyle bir bilgisayara +8 GB daha bi RAM eklenip kullanmak mantıklı olur mu?
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...8GB-RAM-1TB-Disk-120GB-SSD-Gaming-Bilgisayar/

Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Onun yerine buna bakabilirsiniz. SSD ekleyebilirsiniz. Ama şimdi 3000TL'ye sistem toplayacağım.
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...ming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Buyrun ;
upload_2017-5-23_10-13-25.png

Onun yerine buna bakabilirsiniz. SSD ekleyebilirsiniz. Ama şimdi 3000TL'ye sistem toplayacağım.
https://www.itopya.com/Hermes-1050T...ming-8GB-DDR4-RAM-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Buyrun ;
Eki Görüntüle 235938
Attığım linkte 120 GB SSD mevcuttu topaladigin sistemde güzel fakat 16 GB ram gereksinimi duyuyorum yapacagim iş için 8 GB az kalabilir

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Attığım linkte 120 GB SSD mevcuttu topaladigin sistemde güzel fakat 16 GB ram gereksinimi duyuyorum yapacagim iş için 8 GB az kalabilir

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
İsterseniz SSD'yi çıkararak 16GB yapabilirsiniz. Veya anakartı düşürebilirsiniz örneğin Asrock H110 serisi olabilir.

İsterseniz SSD'yi çıkararak 16GB yapabilirsiniz. Veya anakartı düşürebilirsiniz örneğin Asrock H110 serisi olabilir.
Anladım SSD'nin hız konusunda iyi olduğunu biliyorum çıkarmak mantıklı olur mu ki ? Onun yerine bi 8 GB daha RAM ekleyip 2500 TL gibi bi rakama mâl etsem daha iyi olmaz mi ? Birde işlemci ve ekran karti konusunda (intel pentium g4560 - gtx 1050ti 4 GB) düşüncen nedir forumlardaki yorumlar genel olarak olumlu ve iyi bir ikili olduğu söyleniyor

Anladım SSD'nin hız konusunda iyi olduğunu biliyorum çıkarmak mantıklı olur mu ki ? Onun yerine bi 8 GB daha RAM ekleyip 2500 TL gibi bi rakama mâl etsem daha iyi olmaz mi ? Birde işlemci ve ekran karti konusunda (intel pentium g4560 - gtx 1050ti 4 GB) düşüncen nedir forumlardaki yorumlar genel olarak olumlu ve iyi bir ikili olduğu söyleniyor

100TL daha fazla verip 10-15 fps daha fazla alabilirsiniz (RX 570 ile). 16GB RAM + 120GB SSD istiyorsanız bu sistemi tercih edebilirsiniz.
upload_2017-5-23_10-38-29.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı