2500-3000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Makaleler
3
Merhabalar öncelikle;

2500, 3000 arası bütçem var.

Bu sistemi gördüm bilgisayar parçalarından anlamam, LOL ve CS:GO oynayacağım düşük FPS olmasın yeter.

Aşağıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşündüm sizce iyi mi?

İyi değilse 2500 - 3000 TL arası bilgisayar toplar mısınız (monitör dahil)

klavye+ mouse 3000TL civarı.

Merhabalar öncelikle;

2500, 3000 arası bütçem var.

Bu sistemi gördüm bilgisayar parçalarından anlamam, LOL ve CS:GO oynayacağım düşük FPS olmasın yeter.

Aşağıdaki linkteki bilgisayarı almayı düşündüm sizce iyi mi?

İyi değilse 2500 - 3000 TL arası bilgisayar toplar mısınız (monitör dahil)

Kardeş Allahtan buraya konu açmışsın. Turbox denilen ihtiyarı almayın. Oyun oynayamazsınız, yanında gelen Monitöre uzun süre bakarsanız kör olursunuz.
Ben şimdi piyasaya bakıp sana hemen öneri yapacağım.

Aman diyeyim Turbox görünce direkt kapat.

Adamlar birinci nesil Intel core işlemci ve ne olduğu belirsiz ekran kartı ile kasa toplamış. Resmen tarihi eser o parçalar. Kim bilir kaç sene depolarda yattı.

Monitörle beraber istiyorsan bir APU sistem ayarlamak lazım. Gerçi normal sistem de olur. Gece gece ortaya bir tane atmayayım. Sağlam kafayla bakarım yarın.

klavye+ mouse 3000TL civarı.
aslında biraz daha zorlayıp 570 alsan daha rahat edersin.

Tekrar selam, kasa olarak bunu al Teknobiyotik A2 AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX560 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik ve dediğim özelleştirmeleri yap.
CPU'yu R3 1200 yerine R5 1400, SSD'yi Adata yerine 70 TL farkla Kingston Hyperx Fury olanı al.
Monitör olarak biraz pahalı ama şu ilgini çekebilir Acer KA242Ybi 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Fiyatı

Bence Monitör için bütçeyi aşmaya değer. Sizin için çok önemli değilse LG olanı alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı