2500-3000 TL'ye Monitörlü Sistem Toplama

Metin kayacan

Hectopat
Katılım
10 Mart 2018
Mesajlar
76
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle araniza yeni katılıyorum. Burada okuduğum konularda uzman kişilerin yardımlarını gördüğüm için aranızdayım. Şimdiden yardim edecek kişiler için teşekkür ederim.

2500 en maksimum 3000 TL'ye monitor dahil sistem toplamak istiyorum. Ekstra çıkarsa onu linkte belirtebilirsiniz. Toplu şekilde alim için link olursa makul olur. Intel önceliğimdir.

Oyuncu bilgisayarı dediğimden kastım fazla öyle FIFA gibi şeylerle alakalı değildir. Ama ileriye dönük olsun istiyorum Knight online oynuyorum rahat şekilde kasmasiz seri şekilde oyuna giriş açılır pencereli 5-6 karakter oynanabilecek şekilde olursa iyi daha makul olur. 600+80 volt sıvı soğutuculu diye düşünüyorum. Tabiki de karar bilgili uzman kişilere kalmış burada.

Knight online oyuncusuyum uzun yıllardır. 2012'den beri kullandigim bilgisayarım hala aktif şekilde. Yanına bir tane daha getireceğim ama şu konuda sıkıntidayim. Bu sistemi topladım. Sizce alınır mı? Bu işletim sistemine bu para verilir mi kararsizim. Oyun için mi çok gereksimleri asiri derece yoksa parasi mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz sistem 3600'ü geçiyor. Monitor dahil 2500-3000 TL yazmışsınız. o_O
Ayrıca işletim sistemine para verilir, 50 TL'ye Windows 10 key'i alabilirsin. N11'de vs. satılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı