2500-3000 TL'ye Sistem Toplama

Bütçe
2500-3000TL

Amorion

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum, fiyatlardan haberim yok. 2500-3000 TL arasında LOL, PUBG, CS:GO oyunlarını kaldırabilecek güzel bir sistem nasıl toplayabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: R5 1600 (600 TL)
Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
RAM: Corsair 8 GB 3000Mhz (250 TL)
Ekran kartı: RX570 4 GB (950 TL)
Kasa&PSU: Corsair Spec Delta 550W (580 TL) Sinerji'den alın.
SSD: Kingston A400 240 GB (200 TL) Sonradan 1 TB HDD eklersiniz. Şimdilik idare etsin.
Ssdyi 480 gb , anakartı b450 yapıp alınabilir :
Okur musun?
İnsanların parasını çöpe atma.
2900₺ ye bu sistemi buldum bu fiyata en iyi performans bu sistemde gözüküyor ancak siteden daha hiçbir ürün getirtmedim garanti ve kaliteyi görmedim.
Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal Oku bu konuyu. İnsanların parasını çöpe atma. Gamepower kasa da PSU da önermiyoruz!

İşlemci: R5 1600 (600 TL)
Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
RAM: Corsair 8 GB 3000Mhz (250 TL)
Ekran kartı: RX570 4 GB (950 TL)
Kasa&PSU: Corsair Spec Delta 550W (580 TL) Sinerji'den alın.
SSD: Kingston A400 240 GB (200 TL) Sonradan 1 TB HDD eklersiniz. Şimdilik idare etsin.

Okur musun?
İnsanların parasını çöpe atma.

Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal Oku bu konuyu. İnsanların parasını çöpe atma. Gamepower kasa da PSU da önermiyoruz!
Kasanın kalitesini pek bilmiyorum fakat fiyatına göre gayet güzel bir sistem gibi gözüküyor.

Kasanın kalitesini pek bilmiyorum fakat fiyatına göre gayet güzel bir sistem gibi gözüküyor.
Değil, ekran kartı boostlanıp diğer her bileşen dip kalite koyularak insanların gözünü boyuyorlar yüksek FPS diye, berbat PC bileşen kalitesi yönünde. Bu tür ürünleri alıyorlar 2 gün sonra kasam ısınıyor diye dert yanıyorlar.

Değil, ekran kartı boostlanıp diğer her bileşen dip kalite koyularak insanların gözünü boyuyorlar yüksek FPS diye, berbat PC bileşen kalitesi yönünde. Bu tür ürünleri alıyorlar 2 gün sonra kasam ısınıyor diye dert yanıyorlar.
Haklısın peki sana bir sorum var Sharkoon kasalarını öneriyor musun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı