2500-3000TL Arası Telefon Önerisi

Kaan Topal

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2016
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün telefon alacaktım işte bazı bayilere gidip öneri falan aldım (her ne kadar güvenmesem de) bana Huawei P20 Lite önerildi tasarımı falan gayet hoştu hafif bir telefon fakat telefon hakkında bazı yorumlara baktım fakat kesinlikle alınmamalı diyorlar. Onların önerilerine baktım telefonlar şunlar:
  • Sony Xperia XZ Premium
  • Xiaomi Mi 6
  • LG G6
  • Nokia 8
  • Sony Xperia XZ1
  • Samsung Galaxy S7
  • HTC U Ultra
  • Asus Zenfone 5
  • Huawei P20 Lite
benim için telefonun boyutu çok önemli küçük telefon tercihimdir hani tek elle kullanabileyim, Sony XZ Premium güzel bir telefona benziyor. Fakat Sony Z3 kullanıcısıydım ve hiç memnun kalmamıştım tek sıkıntı telefonun ısınması ve 20mp olmasına rağmen kamera leşti yani korkuyorum. Sony'den ve servisi falan yokmuş sanırım öyle bir duyum aldım bende, internetten alamam bayilere bakacağım ya da Vatan'dır falan oralara giderim taksitle alacağım çünkü, önerilerinizi bekliyorum yardıma ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
P20 Lite alınır, sorun yaşarsan da garantisi var. Gönderirsin, her yorumu aldırış etme derim. Kronik sorunu varsa da yasal süresi içerisinde iade edersin. Sonradan çıkarsa da onarım ile para iadesi alırsın.

Biraz güncel telefonlara yönel derim. XZ Premium artık pek alınası model değil. Zenfone 5 alınabilir, LG G6 ve Nokia 8 sana hitap ediyorsa alınabilir.
 
LG V30 Plus yada Pocophone alabilirsin. Büyüklük göreceli olduğu ve elinin boyutunu bilmediğim için bunları önerdim.
 
Bu modeller arasindan en alinmayan model P20 Lite modeli bir de P20 Lite alinir demek komik oluyor.
Yukarıdaki telefonların hepsi de performans ve donanım olarak P20 Lite modelinin fersah fersah önünde. Bu modeller arasindan alınmayacak model varsa o da P20 Lite modelidir.

S7 eskidiği için alternatif modellere yönelmeni öneririm, G6 modellerinde de yine LG kaynakli GS sorunu çıkabiliyor. HTC Ultra da eskidi.
 
Son düzenleme:
Bana bir şöyle performansı güzel, tasarım çok önemli değil, ufak ve uzun ömürlü bir telefon arıyorum. Yoksa herkes gibi gidip iPhone alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
XZ serilerindeki kamera eski Sony kameralari gibi kötü değil. Ancak Sony en iyi kameraya sahip olmadi hiçbir zaman, XZ1 ve XZ Premium modellerinin kamerasi iyidir o dönem çıkan rakiplerinin gerisinde kalsalar bile.

Performans istiyorsan bu modeller arasindan uzak durman gereken model P20 Lite modelidir.

Kamera senin için çok önemli mi ona göre tavsiye yapacağım.
Honor Play, Nokia 8, XZ1, PF1, Mi 8, G6 ve V30 Plus modellerine bakabilirsin

Özellikle arka kamera olarak bu iki LG modeli, XZ1 ve Mi 8 oldukça iyi. Diğer modellerinde kamerasi amiral gemisi olmasa da iyi modeller.

Bu modeller arasindan en güçlü donanim Mi 8 ve PF1 modelinde. Daha sonra bunlari XZ1, Nokia 8, V30 Plus, G6 ve Honor Play takip ediyor.

LG kronik sorunlariyla meşhur olduğu için LG modellerine yanaşmak yürek ister. G6 modellerinde de ben sorunlar duydum kronik mi tam bilemiyorum, V30 Plus modelinde sorun var mi bilmiyorum açıkçası. LG kronik sorunlardan kurtulsaydi iyi olurdu LG kamera ve ekran noktasında hep iyi bir marka oldu, ekranlari genel olarak çok kaliteli olsalarda Ghost Screen sorunlarıyla meşhur.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı