2500-3200 TL sistem toplama

Mantıksız 1.yi almak Ryzen 3 1200 öldü artık 2.yi alip RX 570 yaparsaniz gayet güzel bir sistem olur bir de Gamepower kötü bir marka degil sıkıntı yapmayın.
Tamamdır hocam çok sağol kararsız kaldım bir an yani 2. iyi o halde onu alacağım peki ekran seçerken neye dikkat etmeliyim ekran özelliklerini sormuyorum uyumlu olması için diyorum hdmı ya da vga çıkışlı olması yeterli olacak mıdır?

Henüz kombinasyonu tam oturtamadım ama arkadaşım için şöyle bir sistem düşünüyoruz. Kasa olarak 2. el birşey bulacağız şimdilik. Arkadaş teknoloji sitelerine fazla güvenmediği için öncü sitelerden en uygun fiyatlarla bu tablo çıkıyor.

FIFA 20 için 3400G videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AnakartGigabyte Amd B450m-s2h
530​
N11
İşlemciAmd Ryzen 5 3400g
1250​
N11
RamG Skill RipjawsV (2x8GB) 3200Mhz
553​
HepsiBurada
SsdKingston 240GB A400
245​
Amazon
Power SupplyFsp Fsp500-60ahbc 500w 80+
335​
N11
2.913,00​

Fark etmez bütce söyleyin ben size öneriyim.

Sadace FIFA oynayacaksınız alabilirsiniz ama yeni oyunlar için artık yetersiz kalıyor.

Fark etmez bütce söyleyin ben size öneriyim.

Sadace FIFA oynayacaksınız alabilirsiniz ama yeni oyunlar için artık yetersiz kalıyor.

Benim topladığım kasanın önceliği oyun değil ama bütçe olarak yakın olduğu için paylaşayım dedim. İleride Rx 590 ayarında bir kartla takviye yaparak ömrünü uzatabilir gibi.

Benim topladığım kasanın önceliği oyun değil ama bütçe olarak yakın olduğu için paylaşayım dedim. İleri de RX 590 ayarında bir kartla takviye yaparak ömrünü uzatabilir gibi.

RX 590 besliyebileceğini sanmıyorum.
Bütce 700 liradan fazla vermek istemiyorum ve şöyle bir şey buldum.
Philips 221V8-01 21.5" 4ms 75Hz Full HD Monitör - incehesap.com
Sizce bu nasıl ve sizin öneriniz var mı (çerçevesi fazla belli olmasa iyi olur)

Bunuda duşunebilirsiniz daha ucuz ve gayet güzel bir monitör.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanizda bu.

RX 590 besliyebileceğini sanmıyorum.

bir de şöyle bir sonuç çıkıyor

Bu verilere göre Rx 590 ve 3400G iyi bir ikili gibi görünüyor.

Pardon benim hatam 2400 g ile kariştirdim 3400 g RTX 2060 kadar besleyebilir aceliniz yoksa Ryzen 4000 APU'lari bekleyin 1-2 aya kadar çikar.

Hocam pc-builds.com yasaklı siteler arasında. Bir daha pc-builds.com linki atmamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…