Şuan Nanokatalog da var çekiliş milyon 1 ihtimal olsa da umut Dünyası napacaksınÇok ilginç bir düşünce. Neredeymiş bu çekilişler bizde katılalım.
Şuan Nanokatalog da var çekiliş milyon 1 ihtimal olsa da umut Dünyası napacaksınÇok ilginç bir düşünce. Neredeymiş bu çekilişler bizde katılalım.
Öncelikle geçmiş olsun. Vatan'ı boşver İtopya daha uygun. Bu fiyata 2. el GTX 1060'lı sistem bulabilirsin kabulun olursa. Onun haricinde sana 1050 Tİ içeren bir sistem topladım. Böyle bir sistem topladım ben 2900 TL'ye. İstersen işlemci ve anakart değiştirip yani İ3 8100 ve H310 yapıp tam 3310 TL yapabilirsin sistemi. Ben kalan para ile kendine ekipman al diye sana 400 TL bıraktım. İstersen sana PUBG low ayarlarda açan APU sistem toplayabilirim 2400 TL'ye Kalan 900 TL'ye PS4 alıp yanınada bir oyun alırsın. Daha zevkli olabilir senin için.
Eki Görüntüle 318637
Hocam GTX 1030 diye bir ekran kartı yok herhalde GT 1030 dediniz. Ayrıca 1050 ti ve GT 1030 arasında çok fark var![]()
Teşekkürler hocam Sisteminizi beğendim HAFTAYA AYİN 10 UNDA ALİCAM ANCAK TEKNOBİYOTİK güvenilir mi sizce o takıldı kafamaBenzer bütçede Tekntesobiyotikten böyle bir hazır kasa ve diğer bileşenleri aldım.Eki Görüntüle 319312
Problem olacağını sanmıyorum. Ne gibi bir durum yaşanabilir?Teşekkürler hocam Sisteminizi beğendim HAFTAYA AYİN 10 UNDA ALİCAM ANCAK TEKNOBİYOTİK güvenilir mi sizce o takıldı kafama
Problem olacağını sanmıyorum. Ne gibi bir durum yaşanabilir?
Almışken 0 alayım diyorum birde herşey tamam TV sıkıntı çıkarırım bilmeniz varmiGeçmiş olsun .
2. el bir şeyler de düşünebilirsin aslında.
Geçmiş olsun.2.el bi sistem alabilirsiniz.Gtx 1060'lı i5 li 2.el sistemler var.Merhaba arkadaşlar adım Selman, ben yıllarca maddi durumundan PC'si olmayan biriyim. Epilepsi hastasiydim 2 yıldır kurtuldum ve bu yaz bir işe girip 2 ay çalıştım lise 3'um 2400 TL param var 1 haftaya almayı düşünüyorum. 3300'e kadar çıkabilirim taksile alacagiz ama ne masa var ne mouse ne klavye ne monitör. Sıfırim sadece kasa alıp TV'ye bağlamayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Karar veremedim bana iyi bir önerisi olan varsa... Vatan veya İtopya'dan alacagiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.