2500 - 3500 TL arası sistem tavsiyesi

Bütçe
2500 - 3500 TL

Keylann

Hectopat
Merhaba, PC toplamayı düşünüyorum ve bütçem 2500 - 3500 TL arası. CoD Warzone, CS:GO, Rainbow Six, GTA 5 ve escape from tarkov tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum. Amacım 1080P'de 60 FPS'in üstüne çıkabilmek. Adobe programlarını da rahatlıkla kaldırabilmesi gerekiyor. Eğer 3500 TL'yi aşmiyacaksa iyi bir monitör ile beraber önerebilirsiniz. Sisteme klavye, mouse, kulaklık gibi şeyler dahil değil.

Son düzenleme:
Bütçene göre seçtiğin oyunlar pek uygun değil senin için yine de en uygun bunu buldum.

Yanına bir de 600-700 arası giriş seviye bir monitör alabilirsin.

Bütçene göre seçtiğin oyunlar pek uygun değil senin için yine de en uygun bunu buldum.

Yanına bir de 600-700 arası giriş seviye bir monitör alabilirsin.

Bu da çok iyi. Peki bununla Warzone'da kaç FPS alırım?
Eğer bütçeni biraz zorlayabilirsen bunu da alabilirsin.

Gaming için en ucuz monitör bu mu? Yoksa başka seçenekler de var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Detaylı performans testleri için YouTube'a R3 1200 with RX560 yazarsan görebilirsin.

Detaylı performans testleri için YouTube'a R3 1200 with RX560 yazarsan görebilirsin.

Yardımınız için çok teşekkürler. YouTube'dan araştıracağım. Peki benim için önerebileceğiniz F/P monitör var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı