Mehmet Yay
Hectopat
Monitörün çözünürlüğü önemli etki eden o. 1366x768 vs.Monitör ve kasa çok etki ediyor mu performansa?
Kasa ve monitör olmasa olmaz biliyorum da onlar kötü olursa çok bir FPS farkı falan olur mu?
Monitörün çözünürlüğü önemli etki eden o. 1366x768 vs.Monitör ve kasa çok etki ediyor mu performansa?
Kasa ve monitör olmasa olmaz biliyorum da onlar kötü olursa çok bir FPS farkı falan olur mu?
Monitör ve kasa çok etki ediyor mu performansa?
3537 TL tutuyor.
ASUS PRIME H410M-F INTEL H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz(O.C) USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME H410M-F INTEL H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz(O.C) USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2 taneAsus rx560 arez ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus rx560 arez ekran kartı kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus rx560 arez ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus rx560 arez ekran kartı kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Monitörün çözünürlüğü önemli etki eden o. 1366X768 vs.
Kasa hava akışı ile sıcaklıkları, PSU güç dengesi ile çekilen elektriği daha verimli kullanmasını, monitör ise asıl ekran kartını kullandığından etki eder.
Recep Baltaş yalanlamıştı sorunları. Ben de ciddi bir sorun olmadığını düşünüyorum.Hocam BX500 serisinde sorunlar var diye duymuştum. Bir bilginiz var mı?
O zaman monitör ve kasayı da yenilemek lazım.
Hayır hocam onlar o kadar önemli değil. Sizin monitörünüzün çözünürlüğü düşük ise ona göre daha düşük fiyata sistem toplanabilir.O zaman monitör ve kasayı da yenilemek lazım.
Lazım değil, kullanabilirsiniz onları. Darboğaz olup olmaması için soruyorlar ya da mesaj kasmak için.O zaman monitör ve kasayı da yenilemek lazım.
Monitörünüzün ve kasanızın özelliklerini atar mısınız? Ve elinizde PSU var mı?
Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayın görüntü ayarlarına tıklayın.Monitörümün ve kasamın özelliklerine nasıl bakacağım?
Monitörümün ve kasamın özelliklerine nasıl bakacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.