Alu kasa olarak mı soruyorsun hocam?Üstüne koyabilirim bütçe konusunda sorunum yok aklımı kurcalayan klavyeye o kadar vermeli miyim konusu peki M1 v5 gibi önerileriniz var mıdır?
Alu kasa olarak mı soruyorsun hocam?Üstüne koyabilirim bütçe konusunda sorunum yok aklımı kurcalayan klavyeye o kadar vermeli miyim konusu peki M1 v5 gibi önerileriniz var mıdır?
Alu kasa olarak mı soruyorsun hocam?
Alu kasa olarak başka modeller de var, istersen onlara da bak ama az da olsa fiyat farkı var tabi.Aynen öyle genel olarak malzeme kalitesi hissiyat olarak falan soruyorum hocam. 4300TL vermeli miyim değer mi yoksa başka klavye mi alayım.
Premium bir klavye istiyorsan değer ama bana kalırsa çok da gerekli değil. 2-3k bandındaki çoğu klavyede işini görür.4300TL vermeli miyim değer mi yoksa başka klavye mi alayım
Alu kasa olarak başka modeller de var, istersen onlara da bak ama az da olsa fiyat farkı var tabii.
![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
![]()
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WOBKEY Rainy 75 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Premium bir klavye istiyorsan değer ama bana kalırsa çok da gerekli değil. 2-3K bandındaki çoğu klavyede işini görür.
Malzeme kalitesi sana kalıyor işte hocam. Ben çok gerekli görmüyorum alu kasayı, plastik olanı da alıp duvara fırlatmıyorum zaten ama dersen ki ben alu kasaları ses, hissiyat olarak merak ediyorum, o zaman bir şey diyemem.Hocam işte Akko 5075b ya da M1 v5 düşünüyorum veya FUN60 Max malzeme kalitesi iyi olması iyi olur aslında sağlam olsun o yüzden aslında M1 v5 düşünüyordum aslında.
Malzeme kalitesi sana kalıyor işte hocam. Ben çok gerekli görmüyorum alu kasayı, plastik olanı da alıp duvara fırlatmıyorum zaten ama dersen ki ben alu kasaları ses, hissiyat olarak merak ediyorum, o zaman bir şey diyemem.
5075 ler biraz fiyat olarak artmış gibi, önceden daha uygunlardı ama biraz zam gelmiş sanırım. Şu anki fiyatları bana biraz fazla geldi ama hala alınabilir bence. Fun60 max senin tercihine kalmış ama bana kalırsa gerek yok. Ben ses ve hissiyata bide boyuta daha çok önem veriyorum.Vallahi hocam kararsız kaldım bende ne yapacağımı bilmiyorum şu an bir yanım al diyor diğer yandan diyorum gerek yok vermeyim o kadar git 5075b FUN60 Max veya VGN V87 alim. Bir tavsiyen var mıdır hocam bu üçünden birisi ya da M1 v5 hangisi daha iyi mantıklı olur sence?
5075'ler biraz fiyat olarak artmış gibi, önceden daha uygunlardı ama biraz zam gelmiş sanırım. Şu anki fiyatları bana biraz fazla geldi ama hala alınabilir bence. FUN60 Max senin tercihine kalmış ama bana kalırsa gerek yok. Ben ses ve hissiyata bir de boyuta daha çok önem veriyorum.
M1 V5 için ise alu kasa harici çok bir farkı yok diğerlerinden hatta bana kalırsa eksisi var, tactile switch olması. Kişiye göre değişir de ben çok sevmiyorum, yani M1 v5 alsam bir de switch değiştirmekle uğraşırdım muhtemelen. O kadarına da değmez bence. 5075'lerin tasarım hoşuna gittiyse onlardan alabilirsin ama V87 beğendiysen onu ya da MCHOSE klavyelerinden alabilirsin.
Ben 5075b tercih ederdim ama burada senin önceliklerine kalıyor seçim. Ses ve hissiyat senin için önemliyse 5075 al derim, performans önemliyse fun60 alabilirsin.MCHOSE G75 Pro'ya bakmıştım ama stokta yoktu olsa onu almayı düşünüyordum peki hocam VGN V87 alınır mı? FUN60 Max mi alayım veya 5075b mi almalıyım?
Ben 5075b tercih ederdim ama burada senin önceliklerine kalıyor seçim. Ses ve hissiyat senin için önemliyse 5075 al derim, performans önemliyse FUN60 alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.