enes342432321
Hectopat
Merhaba şu an Aerox 3 kablolu fareyi kullanıyorum ve kablosuz mouse'a geçmeye karar verdim. Maksimum 2500'e kadar çıkmayı düşünüyorum, genelde Valorant FPS tarzı oyunları oynuyorum.
Rival 3 Wireless. 2 senedir kullanıyorum müthiş bir şey. Tek kronik sorunu scroll'ü sıkıntılı.Merhaba şu an Aerox 3 kablolu fareyi kullanıyorum ve kablosuz mouse'a geçmeye karar verdim. Maksimum 2500'e kadar çıkmayı düşünüyorum, genelde Valorant FPS tarzı oyunları oynuyorum.
Çok kötü bir klavye bu fiyat bandında.Rival 3 Wireless. 2 senedir kullanıyorum müthiş bir şey. Tek kronik sorunu scroll'ü sıkıntılı.
Hangi özelliği kötü hocam?Çok kötü bir klavye bu fiyat bandında.
Bütçe 400 tl daha artarsa ATK Blazingsky X1
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Artmaz ise Dareu A950 Pro 4K
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
''klavye''Çok kötü bir klavye bu fiyat bandında.
Bütçe 400 tl daha artarsa ATK Blazingsky X1
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Artmaz ise Dareu A950 Pro 4K
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Aeorx 3'ten başka bir 2500tlık şeye geçsen çok bir fark hissetmezsin. Gladius 3 aimpoint cashback ile ucuza geliyor yeni ATK BLAZINGSKY X1/F1'de olabilir.Merhaba şu an Aerox 3 kablolu fareyi kullanıyorum ve kablosuz mouse'a geçmeye karar verdim. Maksimum 2500'e kadar çıkmayı düşünüyorum, genelde Valorant FPS tarzı oyunları oynuyorum.
Lod sorunlu scroll sorunlu sensörü kötü ve eski fiyatı pahalı vs vs.Hangi özelliği kötü hocam?
Kötü.![]()
SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sensör konusunda eğer kasanın arkasındaki girişlere takarsın gerçekten takılmalar oluyor yalan yok ama ön taraftaki portlara takınca hiçbir sorunu yok. Lod da fps oyuncularına göre sorun değil bence.Lod sorunlu scroll sorunlu sensörü kötü ve eski fiyatı pahalı vs vs.
Lift of distance'ı sorunlu diyorum kanka mouse'un bu ayardan değil direk sorun. Ayrıca önde mantıken daha çok takılma yapması gerekir. O MCU'ya rağmen hala takılıyorsa zaten kafada bir soru işareti olması lazım bence.Sensör konusunda eğer kasanın arkasındaki girişlere takarsın gerçekten takılmalar oluyor yalan yok ama ön taraftaki portlara takınca hiçbir sorunu yok. Lod da fps oyuncularına göre sorun değil bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.