Oncellikle merhaba herkese yakin zamanda oyun icin kasa toplayacagim. Ekran karti olarak R9-280x in sapphire toxic modelini almayi planliyorum en mantiklisi sapphire gibi geldi bana tabi bu konudada tavsiyeye acigim ve islemci olarakta i5 4670k yeterli olur bunun disindaki diger parcalarla toplam 2500 tl civari nasil toplanabilir ? simdiden tesekkur ettim.
@Silinen üye arkadaşın sistemi gayet yerinde bir sistem olmuş , tek değiştirilmesi gereken GTX 970 Zotac değilde Gigabayt G1 serisi tercih ediniz. Dilerseniz MSİ da olabilir
Sanirim psu kasanin icinde var fakat bu gucte bi ekran karti icin 550 wat yeterli olurmu bide ileride ekran kartini upgrade edersen guc kaynaginida cikarabiliormuyum son olarakta bu anakart gelecege donuk olurmu
Evet anakart ileriye dönüktür. GTX 970 500W PSU bile yeterlidir. Güç kaynağını ileride istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bütçeyi az daha artırabilirseniz MSI veya Gigabyte G1 GTX 970 alın.
Hakikaten canavar gibi kartta o zamanda sanki islemci biraz assagida kaliyor gibi ben 4670k tarzi oc edilebilen birsey dusunmustum ama oyun acisindan hicbir etkisi olmuyor sanirim