2500 civari kasa toplama

Marcovnikov

Hectopat
Daha fazla  
Oncellikle merhaba herkese yakin zamanda oyun icin kasa toplayacagim. Ekran karti olarak R9-280x in sapphire toxic modelini almayi planliyorum en mantiklisi sapphire gibi geldi bana tabi bu konudada tavsiyeye acigim ve islemci olarakta i5 4670k yeterli olur bunun disindaki diger parcalarla toplam 2500 tl civari nasil toplanabilir ? simdiden tesekkur ettim.

Bütçeyi artırıp bu sistemi alın.
image.jpg
image.jpg

Sanirim psu kasanin icinde var fakat bu gucte bi ekran karti icin 550 wat yeterli olurmu bide ileride ekran kartini upgrade edersen guc kaynaginida cikarabiliormuyum son olarakta bu anakart gelecege donuk olurmu

Evet anakart ileriye dönüktür. GTX 970 500W PSU bile yeterlidir. Güç kaynağını ileride istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Bütçeyi az daha artırabilirseniz MSI veya Gigabyte G1 GTX 970 alın.

Hakikaten canavar gibi kartta o zamanda sanki islemci biraz assagida kaliyor gibi :) ben 4670k tarzi oc edilebilen birsey dusunmustum ama oyun acisindan hicbir etkisi olmuyor sanirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı