2500₺ gaming mouse önerisi

Bütçe
2500

Stair

Centipat
Daha fazla  
Belirttiğim fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir? FPS oyunları oynuyorum ve en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Belirttiğim fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir? FPS oyunları oynuyorum ve en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

300 TL daha çıkabilirseniz F1 Pro Max'i öneririm şarj süresi 2 kat artıyor 65 saatten 130 saate ama 6 gram daha ağır oluyor.

El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir?
2950'ye alıyorsunuz inceleme gönderiyorsunuz RYG'ye 2450TL'ye geliyor.

Son düzenleme:

300 TL daha çıkabilirseniz F1 Pro Max'i öneririm şarj süresi 2 kat artıyor 65 saatten 130 saate ama 6 gram daha ağır oluyor.
hocam ilk defa duyuyorum bu markayı kısa vadeli değildir değil mi?

2950'ye alıyorsunuz inceleme gönderiyorsunuz RYG'ye 2450TL'ye geliyor.
O nasıl oluyor hocam?

Atılan 2 modelde iyidir Asus olana zam gelmişken Dragonfly alınabilir. Alternatif

Tutuş şeklinizde önemli clawmı palm mı?

Tutuş şeklinizde önemli clawmı palm mı?

Claw ise VXE R1 alırsanız daha iyi olur palm ise Dragonfly.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı