Belirttiğim fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir? FPS oyunları oynuyorum ve en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
hocam ilk defa duyuyorum bu markayı kısa vadeli değildir değil mi?![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
300 TL daha çıkabilirseniz F1 Pro Max'i öneririm şarj süresi 2 kat artıyor 65 saatten 130 saate ama 6 gram daha ağır oluyor.
Hocam ilk defa duyuyorum bu markayı kısa vadeli değildir değil mi?
O nasıl oluyor hocam?![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
2950'ye alıyorsunuz inceleme gönderiyorsunuz RYG'ye 2450TL'ye geliyor.![]()
RATE YOUR GEAR - End User Review Program|ASUS USA
Leave a genuine review of your ASUS product to help others find the right products! Share a review of your ASUS product for 100 ROG Elite Rewards points.www.asus.com
Hocam siteye girin koşullarını ve nasıl işlediğini okuyun inceleyin. Koşullara göre bir inceleme yollarsanız her türlü size 500TL'yi iade ediyorlar.O nasıl oluyor hocam?
Atılan 2 modelde iyidir Asus olana zam gelmişken Dragonfly alınabilir. AlternatifBelirttiğim fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir? FPS oyunları oynuyorum ve en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Belirttiğim fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir? FPS oyunları oynuyorum ve en iyi performansı elde etmek istiyorum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Tutuş şeklinizde önemli clawmı palm mı?
fingertrip kullanıyorum hocam avucumun içi mouse a göre biraz geride oluyor yani palm grip gibi ama el 2-3 cm geride.Tutuş şeklinizde önemli clawmı palm mı?
Claw ise VXE R1 alırsanız daha iyi olur palm ise Dragonfly.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.