Beyler Temmuz-Ağustos ayına kadar bu aşağıda ki yazdığım sistemi toplamayı düşünüyorum öyle çok büyük beklentimiz falan yok PES açsın Ballance oynayalım bir de kamera kayıtlarını depolayalım yeter düşünceleriniz neler bu sistem hakkında?
EVEREST X-LINE 1x120mm RAINBOW FAN + Şerit USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hepsinin Toplam Maliyeti: [2.517₺]
Ayriyeten de elimde bulunan ASUS AMD Radeon RX550 4 GB 128Bit DDR5 (DX12) PCI-e 3.0 Ekran Kartı.
Ayriyeten de elimde bulunan 1 TB X3 Adet Toplamda 3 TB HDD 240 GB SSD var.
B450 anakartlara baktım ama şöyle bir durum söz konusu benim istediğim bilgisayar kamera kayıtlarını depolamak için gerekiyor hani oyun işi falan olursa biz çocukken ballance arcade race falan vardı açayım onları oynasın tarzı düşündüm ondan biraz şaşırdım bu sistem sıkıntı çıkarır mı hiç kapanmaması gerekiyor çünkü?
Taksit yapmam gerekiyor bildiğiniz bir yer var mı kredi kartına taksit yapan?
B450 anakartlara baktım ama şöyle bir durum söz konusu benim istediğim bilgisayar kamera kayıtlarını depolamak için gerekiyor hani oyun işi falan olursa biz çocukken ballance arcade race falan vardı açayım onları oynasın tarzı düşündüm ondan biraz şaşırdım bu sistem sıkıntı çıkarır mı hiç kapanmaması gerekiyor çünkü?
He ozam gerek yok ben oyun odaklı sandım için ilerde OC yapman gerekirse diye B450 önerdim yoksa bir farkı yok zaten bende A320 kullanıyorum sıkıntı yaşamazsın tek fark işlemci OC yapabiliyorsun B450'de
He ozam gerek yok ben oyun odaklı sandım için ilerde OC yapman gerekirse diye B450 önerdim yoksa bir farkı yok zaten bende A320 kullanıyorum sıkıntı yaşamazsın tek fark işlemci OC yapabiliyorsun B450'de.
Taksit yapmam gerekiyor bildiğiniz bir yer var mı kredi kartına taksit yapan?
B450 yi sadece oyun için düşünmemek lazım, amd nin yeni nesil (4000 serisi) işlemcilerini desteklemesi sistemin uzun ömürlü olmasını da sağlar (ilerde sistemi yükseltirken anakart almak zorunda kalmazsınız) . A320 yeni nesli desteklemiyor.
B450'yi sadece oyun için düşünmemek lazım, AMD'nin yeni nesil (4000 serisi) işlemcilerini desteklemesi sistemin uzun ömürlü olmasını da sağlar (ilerde sistemi yükseltirken anakart almak zorunda kalmazsınız). A320 yeni nesli desteklemiyor.