2500₺ GPU Hariç Sistem Tavsiyesi

Bütçe
2600₺

Abuzerx1

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler Temmuz-Ağustos ayına kadar bu aşağıda ki yazdığım sistemi toplamayı düşünüyorum öyle çok büyük beklentimiz falan yok PES açsın Ballance oynayalım bir de kamera kayıtlarını depolayalım yeter düşünceleriniz neler bu sistem hakkında?

AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16MB 65W 12nm = [857₺]

MSI A320M-A Pro A320 Socket AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart = [461₺]

Cooler Master A71C 120mm ARGB LED FANLI AM4 UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU = [199₺]

Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC RAM = [352₺]

Frisby FR-PS650F12B 650W APFC GÜÇ KAYNAĞI = [330₺]

Everest X-LINE 1x120mm Rainbow FAN + Şerit USB 3.0 MidT ATX Gaming KASA = [317₺]

Hepsinin Toplam Maliyeti: [2.517₺]

Ayriyeten de elimde bulunan ASUS AMD Radeon RX550 4 GB 128Bit DDR5 (DX12) PCI-e 3.0 Ekran Kartı.
Ayriyeten de elimde bulunan 1 TB X3 Adet Toplamda 3 TB HDD 240 GB SSD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU çok kötü. Vatan'dan almak zorunda mısınız?

Taksit yapmam gerekiyor bildiğiniz bir yer var mı kredi kartına taksit yapan?
Kasa, PSU ve A320 anakartı aklınızdan çıkarın en kötü B450 bir anakart alın.

B450 anakartlara baktım ama şöyle bir durum söz konusu benim istediğim bilgisayar kamera kayıtlarını depolamak için gerekiyor hani oyun işi falan olursa biz çocukken ballance arcade race falan vardı açayım onları oynasın tarzı düşündüm ondan biraz şaşırdım bu sistem sıkıntı çıkarır mı hiç kapanmaması gerekiyor çünkü?

B450 anakartlara baktım ama şöyle bir durum söz konusu benim istediğim bilgisayar kamera kayıtlarını depolamak için gerekiyor hani oyun işi falan olursa biz çocukken ballance arcade race falan vardı açayım onları oynasın tarzı düşündüm ondan biraz şaşırdım bu sistem sıkıntı çıkarır mı hiç kapanmaması gerekiyor çünkü?

He ozam gerek yok ben oyun odaklı sandım için ilerde OC yapman gerekirse diye B450 önerdim yoksa bir farkı yok zaten bende A320 kullanıyorum sıkıntı yaşamazsın tek fark işlemci OC yapabiliyorsun B450'de

He ozam gerek yok ben oyun odaklı sandım için ilerde OC yapman gerekirse diye B450 önerdim yoksa bir farkı yok zaten bende A320 kullanıyorum sıkıntı yaşamazsın tek fark işlemci OC yapabiliyorsun B450'de.

Ben yine cebimde ki parayı denkleştirirsem alırım tavsiye için teşekkür ederim.

B450 yi sadece oyun için düşünmemek lazım, amd nin yeni nesil (4000 serisi) işlemcilerini desteklemesi sistemin uzun ömürlü olmasını da sağlar (ilerde sistemi yükseltirken anakart almak zorunda kalmazsınız) . A320 yeni nesli desteklemiyor.

B450'yi sadece oyun için düşünmemek lazım, AMD'nin yeni nesil (4000 serisi) işlemcilerini desteklemesi sistemin uzun ömürlü olmasını da sağlar (ilerde sistemi yükseltirken anakart almak zorunda kalmazsınız). A320 yeni nesli desteklemiyor.

Bildiğiniz 480₺ ile 500₺ arasında satan bir yer var mı?
Vatan Computer olursa iyi olur orada indirim hakkım var?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı