2500₺ kablosuz mekanik TKL klavye önerisi

totenritual

Megapat
Makaleler
3
%60/%75 kablosuz klavye arıyorum. Switch sesi mümkünse aşırı sessiz olmalı veya sesi olacaksa şuna benzer seste olmalı. RGB şart değil. 2500₺'yi geçmemeli.
Aşağıdakilerden matcha latte switch'in sesini daha çok beğendim. Bu sese benzer başka klavyelere açığım. Hatta daha düşük fiyatlı (1500 civarı) olursa direkt alabilirim.
  1. MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14)
  2. MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6)

Attiginizi alin gecin hocam.

Buradaki ayni yolla dusurebilirsiniz fiyatini.

Attiginizi alin gecin hocam.

Buradaki ayni yolla dusurebilirsiniz fiyatini.
Hocam linkte paylaştığınız klavyeyi de görmüştüm. Birisi videolu değerlendirme bırakmış sağolsun. Sesi tolere edebileceğim düzeyde gibi. Ama teknik olarak bilgim yok. G75 PRO ile Ace 60 PRO arasında ne gibi farklar var?

Hocam linkte paylaştığınız klavyeyi de görmüştüm. Birisi videolu değerlendirme bırakmış sağ olsun. Sesi tolere edebileceğim düzeyde gibi. Ama teknik olarak bilgim yok. G75 Pro ile ace 60 Pro arasında ne gibi farklar var?

Ace 60 Pro manyetik bir klavye hocam. Daha hizlidir ama yazim hissiyatı olarak G75 Pro daha iyi. Bu butcedeki manyetik klavyeler mekaniklerin gerisinde maalesef yazim hissiyati ve switch kalitesi olarak. G75 Pro almaniz cok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı