Kablosuz mekanik TKL klavye önerisi

Bütçe
3500
Hocam bu ikisi arasında kaldım. Aslında kablosuz olması biraz gereksiz ama olsaydı güzel olurdu Akko daha kalitelidir diye ona aklım gidiyor siz benim yerimde olsaydınız hangisini alırdınız? Ve eğer bir problem yaşarsam hangisi daha az uğraştırır.

AKKO 5087S QMK Midnight ve VGN V87

Hocam şahsen ben 5075 modeller olsa onları alırdım ama bu ikisi arasında VGN tercih ederdim. Akko kaliteli ama kasa kalitesi olarak 5087 modelleri pek hoşuma gitmedi. Onun dışında bir sorun yaşadığınızda wraith genelde servise göndermenizi istiyor, sorun varsa tamir edip geri yolluyorlar. Gaming gen bir tık daha iyidir garanti konusunda ama ikisi de fena değil. Tabi tercih sizin kalite olarak 5087 de fena değil ama ben şu videodaki sesi gördükten sonra (33.10 u açın) biraz soğudum. Akko cream yellow switchlerin sesi daha güzel diye biliyorum, tahminimce kasa yalıtımı çok iyi değildir diye yorumladım.

Hocam şahsen ben 5075 modeller olsa onları alırdım ama bu ikisi arasında VGN tercih ederdim. Akko kaliteli ama kasa kalitesi olarak 5087 modelleri pek hoşuma gitmedi. Onun dışında bir sorun yaşadığınızda Wraith genelde servise göndermenizi istiyor, sorun varsa tamir edip geri yolluyorlar. Gaming gen bir tık daha iyidir garanti konusunda ama ikisi de fena değil. Tabii tercih sizin kalite olarak 5087 de fena değil ama ben şu videodaki sesi gördükten sonra (33.10'u açın) biraz soğudum. Akko cream yellow switchlerin sesi daha güzel diye biliyorum, tahminimce kasa yalıtımı çok iyi değildir diye yorumladım.

Hocam gece uzun uzun düşünüp VGN'ye karar verdim. Acaba fiziksel bir mağazada test etme durumu olan bir klavye mi tamamen internet üzerinden mi? Wraith kutu açılırsa kabul etmiyormuşta.

Hocam gece uzun uzun düşünüp VGN'ye karar verdim. Acaba fiziksel bir mağazada test etme durumu olan bir klavye mi tamamen internet üzerinden mi? Wraith kutu açılırsa kabul etmiyormuşta.

Fiziksel mağazası yok hocam. Ama ürünün bozuk gelme ihtimali düşük çünkü kontrol ediyor Wraith.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı