2500₺ klavye önerisi

Easy Peasy1f

Decapat
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve yeni bir klavye arıyorum, fazla sesli olmaması ve %75 üstü bir boyutta olmaması dışında çok da bir kriterim yok ancak 2500 TL fiyat limitinin üstüne çıkamam, buna göre önerilerde bulunursanız sevinirim.

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve yeni bir klavye arıyorum, fazla sesli olmaması ve %75 üstü bir boyutta olmaması dışında çok da bir kriterim yok ancak 2500 TL fiyat limitinin üstüne çıkamam, buna göre önerilerde bulunursanız sevinirim.

Wraith'den bakabilirsiniz %60 klavye isterseniz güzel klavyeler var.

@Easy Peasy1f hocam sana gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Madlions Mad60 he alınabilir. Eğer dikkatini çekmez ise Wraith W60 da alabilirsin fakat ilk çıktığı zaman satın alan arkadaşım W60 için problemli demişti. Galiba 2 kere değiştirmişti sonra iade etmişti. Fakat şu anda bir kroniği yoktur malum Wraith işini iyi yapıyor. Yani kısacası 2 klavye önerebilirim:
Wraith W60.
Madlions Mad60 he ikisinin de hemen hemen tüm özellikleri aynı.

Ayrıca Aula klavyelerede bakabilirsin. Bütçene uygun modeller var.

@Easy Peasy1f hocam sana gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Madlions Mad60 he alınabilir. Eğer dikkatini çekmez ise Wraith W60 da alabilirsin fakat ilk çıktığı zaman satın alan arkadaşım W60 için problemli demişti. Galiba 2 kere değiştirmişti sonra iade etmişti. Fakat şu anda bir kroniği yoktur malum Wraith işini iyi yapıyor. Yani kısacası 2 klavye önerebilirim:
Wraith W60.

Normalde zaten mad60 almayı düşünüyorum ancak belki daha iyisi vardır diye bu konuyu bir açayım dedim, diğer klavyeler mad60'a kıyasla çok da cazip gelmedi açıkçası direkt mad60 alacağım o zaman.

Wraith W60.

W60 belki alınabilir ama mad60/68 alınmaz. Adı sanı belli olmayan kronik bir mcu kullanılıyor mad 60 ve 68 de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı