2500 lira bandında kulaklık önerisi

Eğer bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Logitech G PRO X kullanabilirsiniz, Cloud II kulaklıklarda bir kronik problem olması gerekiyor fakat şu an aklıma gelmedi.

Birkaç yerde gördüm ve önerilen bir ürün galiba verdiğim paraya değer mi peki.

Cloud II o fiyata kalmadi. Ikinci el alinir. İyidir (eski versiyon Cloud II).

Sifir olarak Kraken V3 hypersense oneririm hâlâ ayni fiyattaysa.

Ped olarak deri geliyor galiba herhangi terleme sorunu yaşatır mı peki.
 
Birkaç yerde gördüm ve önerilen bir ürün galiba verdiğim paraya değer mi peki.
Steelseries tüm serileri, logitech G433 - 733 serileri, Hyper X tüm serileri, Razer, Corsair vs. kullanmış birisi olarak dayanıklılık konusunda ve rahatlık konusunda Pro X gibi olanını pek göremedim. Steelseries kulaklıklarda uzun kullanıma dayalı kafa bandının lastikleri eridiği için kafanıza oturuyor, Logitech G433 - 733 serilerinin mikrofonu bana çok robotik gibi geliyor, Hyper X kulaklıkların pek fark edilmese bile dip ses sorunu var razer ve corsair kulaklıklara değinmiyorum bile.

Bana kalırsa gaming ekipmanlar konusunda logitech en önde gelen firmadır arkasından steelseries kovalıyor kalanları faso fiso.

Ek olarak ped kısmına gelirsek deri olan ped fazla terleme yapmıyor ama yağı topluyor her kullanımda temizlenmesi gerek ek olarak içerisinden birde kumaş ped çıkıyor oda rahat ama ses izole konusunda deri pede nazaran daha zayıf.
 
Bugün arkadaşımla tartıştık bu konuyu (bana göre) en iyisi Logitech G435 gibi geldi RGB'si olmasa bile çok hafif ve kablosuz.
 
SteelSeries tüm serileri, Logitech G433 - 733 serileri, HyperX tüm serileri, Razer, Corsair vs. kullanmış birisi olarak dayanıklılık konusunda ve rahatlık konusunda Pro X gibi olanını pek göremedim. SteelSeries kulaklıklarda uzun kullanıma dayalı kafa bandının lastikleri eridiği için kafanıza oturuyor, Logitech G433 - 733 serilerinin mikrofonu bana çok robotik gibi geliyor, HyperX kulaklıkların pek fark edilmese bile dip ses sorunu var Razer ve Corsair kulaklıklara değinmiyorum bile.

Bana kalırsa Gaming ekipmanlar konusunda Logitech en önde gelen firmadır arkasından SteelSeries kovalıyor kalanları faso fiso.

Ek olarak ped kısmına gelirsek deri olan ped fazla terleme yapmıyor ama yağı topluyor her kullanımda temizlenmesi gerek ek olarak içerisinden bir de kumaş ped çıkıyor oda rahat ama ses izole konusunda deri pede nazaran daha zayıf.

Anladım hocam çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim.
 
Eğer internet kafeye de gidip oyun oynuyorsanız bu kulaklığın Dongle'ı da var. Küçük kafalar için tasarlanmış, ama gerçekten güzel kulaklık, şu anda şarkı dinleyerek yazıyorum ve Dolby Access ile deneyimi gerçekten iyi bir seviyeye çekiyor.
Kulaklığın eksileri;
-Logitech G HUB ile isteğe bağlı eşleştirilip EQ ayarlarının yapılamaması.

Çok mantıklı konuştunuz beyefendi, bu görüşünüze katılıyorum yazılımları olsun stereo ayarları olsun. Zaten ilk çıkan firmalardan birisi Logitech'tir, ofislerde bile kullanılır.
 
Beklerim dersen Amazon'dan Sennheiser Game Zero al 2010TL gibi bir paraya geliyor. 2 hafta içinde de elinde.

Bekleyemem dersen bu bütçeye maalesef blackshark v2'den başka bir seçenek çıkmıyor.

Ki geçen biz de mecburen V2 almak durumunda kaldık başka ürün yok diye.
 

Geri
Yukarı