2500 Liraya Laptop Tavsiyesi

luxdator

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2013
Mesajlar
195
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Ablam için bu fiyata alabileceğim laptopları araştırıyorum. Çoğunlukla film izlenicek ve günlük işlerde kullanılıcak. Önemli olan tarafı panelinin kaliteli olması ve kasa tasarımını ablamın beğenmesi :D

Acer NX.MUXEY.004 Aspire V Nitro BE VN7-571G-52DK Core i5-5200U 4GB 500GB GTX950M 4GB 15.6" Full HD FreeDos | sanalmarketim
MSI GP60 2QE-890XTR Leopard Core i5-4210H 8GB 1TB GT940M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim

Bu ikisi hakkında düşünceleriniz nelerdir? Acer'e pek güvenmiyorum fakat çift fanlı olması ilgimi çekti. Msi apache leri çok beğeniyorum fakat leopard lar kalitesiz gibi duruyor resimlerde. Kendisiyle yüzyüze görüşemedik daha. Farklı önerilere açığım, teşekkürler. (Asus'un tasarımını beğenmiyoruz, çok iş laptopu gibiymiş)
 
Dedigin modellerin ikiside oyun oynamaya musait laptoplar. Daha çok gündelik işler için Toshiba ya da Lenovo modelli laptoplara bakabilirsin. Yinede bu ikisi arasında kaldıysan kesinlikle MSI çünkü tasarımı çok şık.
 
Bende senin bütçende bilgisayar alacağım bu yüzdende çok araştırma yaptım ve bence kasaya pek takılmayacaksan en iyi f/p ürün ban göre Monster. Fakat tabi ki bu benim kararım. Ama sen sağlam şık ve oyun laptobu istiyorsan Msi tercih edebilirsin. Victor'a da bakabilirsin fakat onun hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama Victor kendi Youtube sayfasında laptoplarının testlerini yapıyor. Ama bence sadece yazlığa falan gidiyorsan (benim gibi bende yazlığa falan gidiyorum) masaüstü toplamalısın. Karar senin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı