2500₺ Telefon önerisi

@91Days bir kere s7, axon 7 ve mi 6 olan bir listede iphone 6 düşünülemez bile, bunu öncelikle belirtiyim. Mi 6 ve s7 kamera bakımından çok iyi telefonlardır. Hele s7 gece çekimi bakımından iyidir. Axon 7 ve Z5 hakkında o kadar bilgim yok ne yazıkki. Sadece Axon 7'nin ses performansı çok iyi diye biliyorum.

@91Days bir kere s7, axon 7 ve mi 6 olan bir listede iphone 6 düşünülemez bile, bunu öncelikle belirtiyim. Mi 6 ve s7 kamera bakımından çok iyi telefonlardır. Hele s7 gece çekimi bakımından iyidir. Axon 7 ve Z5 hakkında o kadar bilgim yok ne yazıkki. Sadece Axon 7'nin ses performansı çok iyi diye biliyorum.
Listeyi güncelliyorum. @Xen

XIAOMI MI 6 DUAL SIM 128GB
SONY XPERIA Z5 PREMIUM
ZTE Axon 7
SAMSUNG G930 S7
IPHONE 6S
Huaweı P9
LENOVO MOTO Z
SONY XPERIA XZ

Aralarında en mantıklıdan en mantıksıza doğru sıralıyorum
S7
Mi6
Axon 7
XZ
Moto Z
6S
P9
Z5 Premium
Benim sıralamam bu şekildedir. Mi6 aslında aralarında bence en mantıklısı ancak fiyat olarak çok mantıksız çünkü 1999 Tl olması gerekirken satıcıların şişirmesi sonucu 2500 Tl oluyor ve bunu bile bile ben o cihazı asla almam giderim S7 alırım. Bence o listeden P9, 6S, Z5 Premium kesinlikle çıkartılmalı. OnePlus 5 cihazını da öneririm.

Aralarında en mantıklıdan en mantıksıza doğru sıralıyorum
S7
Mi6
Axon 7
XZ
Moto Z
6S
P9
Z5 Premium
Benim sıralamam bu şekildedir. Mi6 aslında aralarında bence en mantıklısı ancak fiyat olarak çok mantıksız çünkü 1999 Tl olması gerekirken satıcıların şişirmesi sonucu 2500 Tl oluyor ve bunu bile bile ben o cihazı asla almam giderim S7 alırım. Bence o listeden P9, 6S, Z5 Premium kesinlikle çıkartılmalı. OnePlus 5 cihazını da öneririm.
Şuan için kamera olarak S7 hoşuma gitti. Mi6'nın görünüşü güzel. Iphone 6s de kafamı karıştırdı şimdi oda güzel görünüyor gözüme. Listemi güncelliyorum.
S7
Mi6
Iphone 6s
Fotoğraf ve video kalitesi benim için önemli. Sizce ne diyorsunuz ? hangisini almalıyım. Birde bir şey sormak istiyorum. Bu telefonların arkası cam, plastik, metal hangi maddeden oluşuyor ?
Mi 6 ₺ 2499
S7 ₺ 2199
Iphone 6s ₺ 2699

S7 ve Mi6 cam, 6S ise alüminyum. Kamera performansı olarak aralarında en iyisi S7 ardından Mi6 gelir 6S ise kamera olararak aralarında hatta üstteki listedeki en başarısız kamera bile diyebilirim. Tekrar söylüyorum ben olsam S7 alırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı