2500₺ Telefon önerisi

S7 ve Mi6 cam, 6S ise alüminyum. Kamera performansı olarak aralarında en iyisi S7 ardından Mi6 gelir 6S ise kamera olararak aralarında hatta üstteki listedeki en başarısız kamera bile diyebilirim. Tekrar söylüyorum ben olsam S7 alırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız video S7 Edge. Sanırım S7 almaya karar verdim. Mi6 ve S7 arasındaki farklar sadece bileşen değil mi ? ram ve benzeri şeyler haksız mıyım ?

Edge ancak aradaki tek fark ekran boyutu ve batarya. Sadece bileşen değil. Şimdi sayacak olursak Samsung Global bir firma ve ülkemizde yıllardır hizmet veriyor, Xiaomi ise ithalatçılar tarafından getiriliyor. Xiaomi cihazlarında Miui arayüzünü kullanıyor ve çok başarılı bir arayüz Samsung ise arayüzünü son dönemde en çok geliştiren firmadır bence çünkü 2 sene önceki Samsung telefon ile şuanki arasında bir uçurum var aynı şey Xiaomi için de geçerli. Kamera, ekran, eldeki hissiyat, teknik servis,batarya performansı olarak S7 önde ancak performans olarak Xiaomi daha önde fakat bu performans farkı fark edilecek kadar fazla değil çünkü ikiside amiral gemisi cihazlar ve ikisi de çok güçlü aralarındaki performans farkı bana göre Benchmark rakamlarından ibaret. Tercihini vermişsin ve iyi bir tercih olmuş.

@91Days Bence verilebilecek en iyi kararı vermişsiniz, tebrik ederim. Eğer bir sorununuz varsa bana sorabilirsiniz çünkü 1 yıldır s7 kullanıyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama Mi 6'nın görünüşü beni etkiledi. Vazgeçebilir miyim ? kesinlikle evet. Çünkü benim için fotoğraf ve video önemli. Bir kaç sorum var. Android kaç sürümünü kullanıyorsunuz ve güncel mi ?
Başka sorum ise telefon hakkında görüşleriniz nelerdir artıları ve eksileri. Şuanki fiyatı düştümü yoksa arttımı ?
32 GB versiyonunu alacağım en azından düşüncem bu yönde. Kaç saatte sarj oluyor ? bana kısacası telefon hakkında bilgi verebilir misiniz ? hassaslık falan filan.

En iyi kamera performansı listedekiler arasında S7'de
Mİ6 işlemci olarak daha güçlü ve RAM miktarı daha fazla ayrıca S7 LPDDR4, Mİ6 LPDDR4X ram formatını kullanıyor. Performans olarak günlük hayatta çok bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum. Kamera olarak yukarıda dediğim gibi en iyisi S7.

En iyi kamera performansı listedekiler arasında S7'de
Mİ6 işlemci olarak daha güçlü ve RAM miktarı daha fazla ayrıca S7 LPDDR4, Mİ6 LPDDR4X ram formatını kullanıyor. Performans olarak günlük hayatta çok bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum. Kamera olarak yukarıda dediğim gibi en iyisi S7.
O zaman doğru karar vermişim :D S7 alayım. Şuan ki fiyatı uygun mu ?

@91Days Öncelikle telefonumda en son android sürümü olan Android Nougat sürümünü kullanıyorum ve bu sürümden sonra çıkacak olan Android O sürümünü alacak bir telefondur s7. Telefonun bence bir sürü artısı var. Örnek olarak arayüzü çok akıcı, hiç kasma yok. Sonra kamerasından çok memnunum, özellikle pro modundan. Telefonun bence ses performansı güzel, ayrıca adapt sound özelliği ile kendine özgü sesi ayarlayabilmen çok iyi bir özellik. Telefonun tasarımı bence çok güzel. Ancak arkası cam olduğu için kırılması dahada kolaylaşıyor bunun için sağlam bir kap takmanı öneririm. Pil bakımından 3000 mAh bir günü rahatlıkla çıkarıyor, burada bir sorunun olmasın. Telefonda cihaz çözünürlüğünü ayarlayabiliyorsun ve bence buda pil ömrü açısından güzel bir özellik. Şarj süresine gelirsek telefon yaklaşık olarak 88 dakkada tam şarj oluyor. Son olarak kendine bir sd card almanı tavsiye ediyorum, fotoğrafları saklamak için.

@91Days Öncelikle telefonumda en son android sürümü olan Android Nougat sürümünü kullanıyorum ve bu sürümden sonra çıkacak olan Android O sürümünü alacak bir telefondur s7. Telefonun bence bir sürü artısı var. Örnek olarak arayüzü çok akıcı, hiç kasma yok. Sonra kamerasından çok memnunum, özellikle pro modundan. Telefonun bence ses performansı güzel, ayrıca adapt sound özelliği ile kendine özgü sesi ayarlayabilmen çok iyi bir özellik. Telefonun tasarımı bence çok güzel. Ancak arkası cam olduğu için kırılması dahada kolaylaşıyor bunun için sağlam bir kap takmanı öneririm. Pil bakımından 3000 mAh bir günü rahatlıkla çıkarıyor, burada bir sorunun olmasın. Telefonda cihaz çözünürlüğünü ayarlayabiliyorsun ve bence buda pil ömrü açısından güzel bir özellik. Şarj süresine gelirsek telefon yaklaşık olarak 88 dakkada tam şarj oluyor. Son olarak kendine bir sd card almanı tavsiye ediyorum, fotoğrafları saklamak için.
SAMSUNG MICRO SD EVO PLUS 128GB alıcam bunu düşündüm. Teşekkür ediyorum. Bilgi için :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı