2500₺ Telefon önerisi

Kardeşim dalga mı geçiyorsun ? @Aserenytb mesaj yazmak için konuma gelme!

Bimeks mağazaları kapanıyordu en son. Bimekste bir arkadaşım sorun yaşadı. Bozulan telefonunu garantiye göndermek için Bimekse verdi ama kabul etmemişlerdi. Ankara'daki Bimeks'in de kapatılacagini söyledi. Daha doğrusu çalışanlar ona bu cevabı vermiş.
Şimdi ne yapacağım ? telefon için birde 3 yıl garenti paketini almıştım. Arkadaşınızın telefonu bozulduğunda sorunu neydi ? eğer kapanırsa ne yapacağım ? @Voltran

Şimdi ne yapacağım ? telefon için birde 3 yıl garenti paketini almıştım. Arkadaşınızın telefonu bozulduğunda sorunu neydi ? eğer kapanırsa ne yapacağım ? @Voltran
Bence bunu sana konunun başında S7 al diyen arkadaşların birinin tavsiyesinde ki Vatan'ın gece indirimlerinden al tavsiyesine uyman gerekirdi. Rahatsız olduysanız bu durumdan iptal edin siparişi.

Iptal etme imkanınız varsa yapın bence. Bircok mağazadan ya da internetten alacak yerler mevcut. Iptal edilmiyorsa da sürekli takipte kalın ve bir an önce elinize geçmesi için uğraşın. Inşallah sıkıntı olmadan alırsınız.

Niye dalga geçeyim S7 yazdım konu 2500 Tl telefon önerisi başka ne yazabilir sebebi fiyata alabileceğin kamerası en iyi telefon. Diğer birsürü sebep var hızı, tasarımı vb.

Bimeks mağazaları kapanıyordu en son. Bimekste bir arkadaşım sorun yaşadı. Bozulan telefonunu garantiye göndermek için Bimekse verdi ama kabul etmemişlerdi. Ankara'daki Bimeks'in de kapatılacagini söyledi. Daha doğrusu çalışanlar ona bu cevabı vermiş.
@Voltran Bugün Cumartesi ve ürün elime ulaşmadı. Pazartesi günü para iadesi yaptırsam mı ?

# Ürünü salı günü sipariş ettirdim.
# Bugün Pazar günü ve ürün elime ulaşmamıştır.
# Bimeks'ten alışveriş yaparken 2 kere düşünün derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Aserenytb konumdan git! mesaj yazma! mesajları okumuyorsun mesaj yazıyorsun!

@Voltran Bugün Cumartesi ve ürün elime ulaşmadı. Pazartesi günü para iadesi yaptırsam mı ?

# Ürünü salı günü sipariş ettirdim.
# Bugün Pazar günü ve ürün elime ulaşmamıştır.
# Bimeks'ten alışveriş yaparken 2 kere düşünün derim.
Kargonuzu bayramdan sonra almanız yüksek ihtimal.

Telefonum cumartesi günü gelmiş ama bildiri gelmediği için Pazartesi günü kargocu tarafından evime kadar getirildi. Telefonu güncelledim maşallah su gibi GB harcıyor hafıza kartı isteyecek yakında.
@Son Ispartalı Parmak izi okuyucuyu nasıl aktif edebilirim ? Ve fotoğraf için bir uygulama öneriyor musun ? Bir kaç tane sorum daha var. Telefonda Samsung'un bazı uygulamaları var bunlardan bana hangisini önerirsin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı