2500₺ Telefon önerisi

@Son Ispartalı Bazı telefonların saatleri vardı. Gear diye geçiyordu sanırım. S7'nin böyle bir şeyi var mı ?
Evet Samsung'un Gear serisi var saat olarak. Kendimde Gear S3 kullanıyorum ve gayet memnunum. Örnek olarak kullanmadığım zaman saatimi kapatıyorum ve bu kullanım ile 4 gün rahat gidiyor pili. Ayrıca telefona bağlıyken telefona gelen mesajları ve mail'leri saatinden açabiliyorsun ve insanlarla saatinden sesli konuşabiliyorsun. Son olarak saatte snake gibi çeşitli oyunlar oynayabiliyorsun, böylece mis gibi eğleniyorsun.

Birşey soracağım, acaba hiç Gear s3 kullandınız mı? Çünkü Gear s3 ile Gear s2 arasında baya fark var.
Sorması ayıp Gear S3 ile S2 arasında hoparlörden başka işlevselliğe yarayacak ne fark var?
O da milletin içinde James Bond taklidi yapacaksak işe yarıyor.
Ne yani oyuncak bir saate 1000-1300 vermek bence mantıklı değil ben aldım S2'yi çıktıktan 2-3 ay sonra aldım pişmanım.
Hayır Apple Watch gibi uygulama desteği de yok. Hoş Apple Watch da çöp günlük şarjı bitiyor orası da ayrı bir mesele.
Bence alınmaz hele bu fiyatlarla kesinlikle alınmaz.
Adamların 300-400 birim paraya aldığını biz 1000-1300'e alıyoruz.

Salı günü bimeks şubesine gittim ve ürünü sipariş ettirdim. Bugün cuma ürünüm halen gelmedi. @Son Ispartalı bir öneriniz var mı ne yapabilirim ?
Bimeks mağazaları kapanıyordu en son. Bimekste bir arkadaşım sorun yaşadı. Bozulan telefonunu garantiye göndermek için Bimekse verdi ama kabul etmemişlerdi. Ankara'daki Bimeks'in de kapatılacagini söyledi. Daha doğrusu çalışanlar ona bu cevabı vermiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı