2500 ₺ Telefon Önerisi

Berk.Aydemir

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2017
Mesajlar
256
Merhaba arkadaşlar maximum 2500₺ bütçe ile telefon arıyorum.

Beklentilerim;
-Kamera performansı iyi olsun.

-Ekran çözünürlüğü en azından 1080x1920'den fazla olsun.

-Oyun oynamayacağım ancak telefonun hızı, performansı benim için çok önemli.

Samsung Galaxy Note FE güzel bir telefon ancak kamerası biraz beni üzecek gibi geldi.[emoji53]

Mi 8 SE hoşuma gitti açıkçası.
 
Güzel bir telefon istiyorsanız memnun kalacağınız Xiaomi Redmi 5 Plus tavsiye ederim. Özellikle bataryası, telefonun özellikleri gayet iyi. Fiyatı 1300 Lira civarı.
Eğer 2500 Lira'ya kadar ayırdım, daha yüksek fiyatlı telefon arıyorum derseniz de Xiaomi Mi Mix 2 öneririm. O da 2300 civarı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mİ 8 SE harika bir seçim ancak henüz ülkemizde satışı yok, tahmini olarak ağustos ayı gibi satışa sunulucak. Sebebi global sürümün çıkmamış olmaması ve onun da ağustosa doğru çıkması bekleniyor. Bekleyemem derseniz kamera için Mİ Note 3, Mİ 6, Zenfone 5 öneririm.
 
Mi 8SE konusunda bir bilgim yok. Note FE'nin kamerası gayet yeterli. Ayrıca güzel bir seçim. Exynos işlemcilerin performansında bir bilgim yok lakin Mi 6 en güçlü işlemci olan Snapdragon 835 kullanıyor. Gözle görülür bir performans farkı yaratmayacaktır. Mi 6 Full HD iken Samsung FE 2560x1440. Yani bakarsanız dengeli telefonlar ikisi de. Beklemeyecekseniz ikisi arasında hangisi hoşunuza gittiyse onu alabilirsiniz. Benim tercihim Note FE yanında olacaktır.
 
Note FE kamarası üzecekse diğer telefonlara boşuna bakmayın. Bu fiyat bandında en iyi kameralar S7 S7 Edge ve Note FE'de mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı