2500 TL 2K, IPS Monitör Tavsiyesi

varstas

Kilopat
Yeni kuracağım sistem için monitör arayışı içerisindeyim, birçok farklı ürünü inceledim ancak istediğim monitörü bulamadım. Monitör seçimi konusunda tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

Yıllardır 1080p monitör kullandım, artık en azından 2K monitör olsun istiyorum. 4K olmasa da olur. Genel olarak oyun, yazılım ve fotoğraf düzenleme işlerinde kullanacağım. Gecikme süresi benim için önemli değil, pek multiplayer oyuncu sayılmam. Fotoğraf düzenleme işleri de yaptığım için IPS ekran olması daha iyi olur diye düşünüyorum. RTX 2080 veya RTX 2070 ile kullanacağım için 144 Hz olursa iyi olur diye düşünüyorum.

Kısaca yazarsam 27” 144 Hz IPS monitör arıyorum. Gecikme süresi, Freesync veya G-SYNC olması önemli değil. Tavsiyelerinize açığım. Fiyat olarak mümkünse maksimum 2500 lira ayırmayı düşünüyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Philips 276E8VJSB 27" 60Hz 5ms (HDMI+Display) 4K UHD IPS
AOC 27" Q2775PQU 4ms (Analog+DVI+HDMI+Display) 4K IPS
ASUS 27" VZ27AQ WQHD 5ms 75Hz 2K FreeSync HDMI+DP IPS
AOC 27'' 4ms Analog+ HDMI+ Display QHD IPS Monitör Q2790PQU/BT
AOC Q2781PQ 27" 4ms (Analog+2xHDMI+Display) QHD IPS

Bulabildiğim monitörler bunlar. Sizce hangisini seçmeliyim? İndirim veya stok bitmeden almak istiyorum ancak çok fikrim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı