2500 TL 2K Monitör Tavsiyesi

Yalnız o kadar da abartılacak bir şey değil, kullanıcı yorumları gayet güzel.
Artı olarak hocam 240Hz isterseniz (1080p) 2000 TL bandında şu ürün var, kesinlikle muazzam ve tam bir f/p ürünü.
Ayrıca, 240Hz ile 144Hz arasında çok büyük fark var. Kısaca 144Hz sizi kanatlandırıyorsa 240Hz sizi uçurur :D

Bütçemi 1400tl ye çektim 2kdan vazgeçtiğim için teşekkür ederim :)

Bütçemi 1400tl ye çektim 2kdan vazgeçtiğim için teşekkür ederim :)
Dostum ben senin yerinde olsam kesinlikle 240Hz'lik monitörü alırım, ekran kartın 1080 gücünde 240FPS'i verebilir. Alırsan asla pişman olmazsın bunu net bir şekilde söylüyorum, 240Hz'in sana çok fazla katkısı olur. Gel beni dinle 1400 TL'ye 144Hz alacağına 2000TL'ye 240Hz al. İleride pişman olabilirsin.

Renk farkı abartılacak kadar fazla. Arkadaşa monitör önermeden önce hangi oyunları oynadığını sormalısınız. CS:GO, LoL, Battlefield gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsa 240Hz TN panel monitör önerinizi anlayışla karşılarım. Fakat Witcher serisi, GTA serisi, AC, Metro, yeni çıkacak Cyberpunk vs vs. oyunlar oynayacaksa benim gibi TN panelden uzak dursun. Aksi takdirde IPS panelde yemyeşil gözüken çimleri TN panelde saman renginde oynadığında hayal kırıklığına uğramasın.

Rekabetçi oynadığım tek oyun lol ama aynı zamanda metro withcer gibi oyunlarda oynuyorum 240hz çok gereksiz o kadar fps alamam bu kartla 144hz yeterli

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı