Bütçe 2500 TL bu bütçeye göre bu üçlüyü alacağım. Tavsiyesiniz neler?
Fiyat avantajı sebebiyle AMD tabanlı düşünüyorum. Hatta hatta dahili GPU olanlar da olabilir.
Öncelik anakart overclock için uygun, otomatik hızaşırtma desteği olanlardan olmalı ve bana ilerde işlemci sıkıntısı yaratmayacak, BIOS güncellemesi desteğini veren, sattığı mala arkasını dönen değil arkasında olan markalardan olmalı.
AMD Ryzen 5 2600X 3.60 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450M Gaming Plus 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 2600X 3.60 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450M Gaming Plus 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
İşlemci olarak Apu düşünüyorum 2400g yani anakart Msi B450 gaming
Bir arkadaşın önerisi Intel tabanlı düşündüğüm bir başka sistem:
"I5 8400
Asrock b360m fata1ty performance
Adata xpg gammix d10 8gb 3000mhz"
Aslında intel topla ve unut sistemine sahip Amd gibi tökezleyip bana 3-5 sene sonra güçlü bir ekran kartı karşısında darboğaz yaşatmaz diye düşünüyorum
Phenom II x6 1090t ağzım yandı 6 çekirdekli işlemci tek çekirdek gibi çalışıyor bu işlemci ile battelfield 1 oynayanlar daha doğrusu oynayamayanlar ne dediğimi anlamıştır
Yapamıyorsan bırak kardeşim işlemci üretmek zorunda mısın ekran kartı ile devam et sen
Sıkıntı değilde intel düşünmüyorum, 6 çekirdekli bir işlemci var benim başımda zaten phenom II x6 1090t
En az 12 çekirdekli olmalı darboğaz ile uğraşmak istemiyorum bir daha
Sıkıntı değilde intel düşünmüyorum, 6 çekirdekli bir işlemci var benim başımda zaten phenom II x6 1090t
En az 12 çekirdekli olmalı darboğaz ile uğraşmak istemiyorum bir daha