2500 TL Anakart, Bellek ve İşlemci Tavsiyesi

Xpg nedir?
Anakart olarak Tomahawk ın gaming plus dan farklı bir tarafı yok rgb ışıkları falan filandan ve birkaç çıkış extrası dışında
Ekran Kartı daha sonra alacağım eski kartımla devam edeceğim
İşlemci r5 2600 olur büyük ihtimal

A-Data’nın bellekleri yani. Bence kaliteli değiller diğer markalara göre. USB C yok diye biliyorum Gaming Plus’ta. İleri ki zamanlarda kullanılacağından dolayı bence USB C girişi bulunan anakart tercih etmek daha mantıklı.

Tomahawk B450 serisi anakartlar içindeki en iyi anakarttır. OC yapmaya daha elverişlidir. Soğutma bakımından da en iyisini sunan anakarttır kendisi.

Tomahawk B450 serisi anakartlar içindeki en iyi anakarttır. OC yapmaya daha elverişlidir. Soğutma bakımından da en iyisini sunan anakarttır kendisi.
Tomahawk alacağım zaten, ben aralarında çok ciddi fark olmadığından bahsetmiştim
Aslında kuracağım sistem aşağı yukarı belli de buraya daha çok fikir almak için konu açtım

Normalde Intel taraftarıyım ama düşük bütçeli sistemde AMD taraftarıyım. Intel alacaksanız 9.cu nesil i5 veya en az 7.ci nesil i7 alın.

İçinden geleni gideni bilemem de kardeşim bu zamanda para kolay kazanılmıyor bu bütçeye anca bu sistem yazıp sırıtıyorsun
Tavsiye vermek istediğin daha yüksek bütçeli sistemler varsa onlarla ilgilen sen sarmadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…