K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 15 Ağustos 2019 #11 Noixol dedi: Değil ama ileride gerekecek ayrıca FPS'i de artırır. Genişletmek için tıkla... Benim ddr3 ama önerdiğibiz anakart ddrı4 bana ddr 3 bi anakart önerirmisiniz
Noixol dedi: Değil ama ileride gerekecek ayrıca FPS'i de artırır. Genişletmek için tıkla... Benim ddr3 ama önerdiğibiz anakart ddrı4 bana ddr 3 bi anakart önerirmisiniz
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 15 Ağustos 2019 #12 Kareas dedi: Benim ddr3 ama önerdiğibiz anakart ddrı4 bana ddr 3 bi anakart önerirmisiniz Genişletmek için tıkla... Size yeni anakart ve ona uygun işlemci de önerdim, DDR4'e geçmeniz sizin için yararlı olur.
Kareas dedi: Benim ddr3 ama önerdiğibiz anakart ddrı4 bana ddr 3 bi anakart önerirmisiniz Genişletmek için tıkla... Size yeni anakart ve ona uygun işlemci de önerdim, DDR4'e geçmeniz sizin için yararlı olur.
K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 15 Ağustos 2019 #13 Noixol dedi: Size yeni anakart ve ona uygun işlemci de önerdim, DDR4'e geçmeniz sizin için yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz
Noixol dedi: Size yeni anakart ve ona uygun işlemci de önerdim, DDR4'e geçmeniz sizin için yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 16 Ağustos 2019 #14 Kareas dedi: Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Neden geçemezsiniz? Belirttiğiniz bütçeyi aşmadan bütün parçaları önerdim size. DDR3 sisteme bu bütçeyle yatırım yapmak mantıksız.
Kareas dedi: Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Neden geçemezsiniz? Belirttiğiniz bütçeyi aşmadan bütün parçaları önerdim size. DDR3 sisteme bu bütçeyle yatırım yapmak mantıksız.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 16 Ağustos 2019 #15 Kareas dedi: Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son 3-4 senedir DDR3 ile çalışan bileşen üretilmiyor. DDR3 ile sıfır sistem toplamak imkansız.
Kareas dedi: Ama geçemem lütfen ddr3 için yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son 3-4 senedir DDR3 ile çalışan bileşen üretilmiyor. DDR3 ile sıfır sistem toplamak imkansız.
K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 16 Ağustos 2019 #16 Noixol dedi: Neden geçemezsiniz? Belirttiğiniz bütçeyi aşmadan bütün parçaları önerdim size. DDR3 sisteme bu bütçeyle yatırım yapmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... 16 gb ram yerine 8 gb ram performandı düşürmezmi veya her ikiside kalsa hem bdnimki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olurmu
Noixol dedi: Neden geçemezsiniz? Belirttiğiniz bütçeyi aşmadan bütün parçaları önerdim size. DDR3 sisteme bu bütçeyle yatırım yapmak mantıksız. Genişletmek için tıkla... 16 gb ram yerine 8 gb ram performandı düşürmezmi veya her ikiside kalsa hem bdnimki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olurmu
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2019 #17 Kareas dedi: 16 gb ram yerine 8 gb ram performansı düşürmez mi veya her ikisi de kalsa hem benim ki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Dusurmez. Her ikisi takili kalamaz cunku uyumlu degiller.
Kareas dedi: 16 gb ram yerine 8 gb ram performansı düşürmez mi veya her ikisi de kalsa hem benim ki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Dusurmez. Her ikisi takili kalamaz cunku uyumlu degiller.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 17 Ağustos 2019 #18 Kareas dedi: 16 gb ram yerine 8 gb ram performandı düşürmezmi veya her ikiside kalsa hem bdnimki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Sırf 16 GB olacak diye DDR3'te kalmaya değmez.
Kareas dedi: 16 gb ram yerine 8 gb ram performandı düşürmezmi veya her ikiside kalsa hem bdnimki hem sizin önerdiğiniz taktırsam sorun olurmu Genişletmek için tıkla... Sırf 16 GB olacak diye DDR3'te kalmaya değmez.
K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 28 Ağustos 2019 #19 feneresevdalı dedi: Eğer elinde DDR4 RAM yoksa DDR4 RAM almanız gerekecek. Bu anakartlara DDR3-DDR2-DDR bellek takılmıyor.İsterse 100 GB ışıklı mışıklı RGB olsun. Aklınızda bulunsun. Bence elinizde ne var ne yok satın. Webtekno Silver alın. Genişletmek için tıkla... peki unlost bilgisayarlarından eco'yu seçerek oradan da ryzen 5 2600 ü seçersem daha iyi bir seçenek olmaz mı ?
feneresevdalı dedi: Eğer elinde DDR4 RAM yoksa DDR4 RAM almanız gerekecek. Bu anakartlara DDR3-DDR2-DDR bellek takılmıyor.İsterse 100 GB ışıklı mışıklı RGB olsun. Aklınızda bulunsun. Bence elinizde ne var ne yok satın. Webtekno Silver alın. Genişletmek için tıkla... peki unlost bilgisayarlarından eco'yu seçerek oradan da ryzen 5 2600 ü seçersem daha iyi bir seçenek olmaz mı ?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2019 #20 Kareas dedi: peki unlost bilgisayarlarından eco'yu seçerek oradan da ryzen 5 2600 ü seçersem daha iyi bir seçenek olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sorunlu biraz
Kareas dedi: peki unlost bilgisayarlarından eco'yu seçerek oradan da ryzen 5 2600 ü seçersem daha iyi bir seçenek olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sorunlu biraz