2500 TL anakart, işlemci ve ekran kartı önerisi

Öğrendiğim kadarıyla çok uyumlu parçalar ve çok iyi çalışan parçalarmış.
Hocam parça uyumundan ziyade wattmann hataları , kart kaynaklı problemler vs bunları araştırın. RX serisi almayın 5700 serisi hariç

Ben bir kaç foruma baktım bazılarıyla konuştum. Bu bilgisayarı 1-2 yıldır kullanıp hiç rahatsız olmuyorlar yani çoğu kişi beğenmiş
Kart bende de mevcut. Aldığımdan beri sorunlu. Alacaksanız Sapphire Nitro+ alın. En sorunsuzu bu. Forumda RX570 Wattmann yazmanız yeterli sadece o hatadan dolayı tonla konu var forumda. Diğerlerini saymıyorum

Kart bende de mevcut. Aldığımdan beri sorunlu. Alacaksanız Sapphire Nitro+ alın. En sorunsuzu bu. Forumda RX570 Wattmann yazmanız yeterli sadece o hatadan dolayı tonla konu var forumda. Diğerlerini saymıyorum
Ben pek rastlayamadım ama galiba nadir oluyor çünkü birkaç arkadaşımla konuştum rx570e sahip olan . Hiçbiri öyle bir hatadan bahsetmedi. Forumlarada baktım bu olayla ilgili çok az şeyler var. Yinede teşeklür ederim öneriniz için. 🤗

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı