GloriouScorpion
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar 2 gün önce ekran kartı önerisi başlığı açıp RX 6500 almaya karar vermiştim. Bendeki anakartta PCI 3.0 olduğu için şimdilik idare eder sonra değişirim diye düşünüyordum. Şimdi işler biraz daha değişti kardeşim kendine APU sistem toplamaya karar verdi ve ben ona bendeki B450M + Ryzen 3 4300GE işlemcimi vereyim o sırada yeni bir PCI 4.0 destekli anakart ve işlemci alalım diye kararlaştırdık. Şimdi sizcen ricam belki 3000'e kadar zorlayabilirim ama fazlasını geçemem ne önerirsiniz? Bir de kasam bu model şu anda içinde Gigabyte B450M S2H var baktığım anakartlarında micro atx diyor herhangi bir sorun yaşar mıyım?
www.akakce.com
Düşündüğüm işlemci ve anakart şu an için
Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve
Asus B560M-P-SI LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe / / /
Asus Prime B560M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bilmiyorum Prime ile arasında ne kadar fark var. Bir diğer opsiyon:
AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve
https://www.hepsiburada.com/asus-pr...UJE_a0_Z4OuK06AmFzhoCsnkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds olabilir ama bütçemi aşıyor, tamamen 4.0 PCI destekli anakart olmasından dolayı araştırıp bunlara karar kıldım siz ne dersiniz ne önerirsiniz hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Düşündüğüm işlemci ve anakart şu an için
Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve
Asus B560M-P-SI LGA1200 DDR4 mATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe / / /
Asus Prime B560M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bilmiyorum Prime ile arasında ne kadar fark var. Bir diğer opsiyon:
AMD Ryzen 3 3300X Dört Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve
https://www.hepsiburada.com/asus-pr...UJE_a0_Z4OuK06AmFzhoCsnkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds olabilir ama bütçemi aşıyor, tamamen 4.0 PCI destekli anakart olmasından dolayı araştırıp bunlara karar kıldım siz ne dersiniz ne önerirsiniz hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.