Fiyat olarak 2500 TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum, bu klavyeler arasında kaldım. Şimdilik Aula F75 kullanıyorum zaten alacağım klavye biraz daha oyun odaklı olacak sizce hangisi daha mantıklı olur?
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.
AJAZZ AK680 Max Blue White Front Printed Klavye
AJAZZ AK680 MAX oyun klavyesinin ultra hızlı 8K yoklama hızı ve 0,125 ms ultra düşük gecikme süresi ile rekabetçi senaryolarda bir adım önde olun.
EPOMAKER HE68 White Purple Gaming Klavye
Type-C kablolu bağlantı üzerinden etkileyici 8K yoklama hızına sahip HE68, ultra hızlı veri iletimi ve minimum giriş gecikmesi sağlar.
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.