Aula F75 benzeri klavye önerisi

Bütçe
2000
Hocam yıkarsın. Ben elime neler neler bulaştı, böyle düşünürsek kesip atmam lazım. Yıkarsın güzelce tertemiz olur.

Hocam bir önceki konumda profilimde görebilirsin 2 el kol aldım satıcı beni dolandırmaya falan çalıştı orijinal olmayan ürünü orijinal diye satmaya çalıştı iptal edeceğim dediğimde hakaret falan etti o yüzden yanaşmıyorum.

Ben önermem. Siz de belli ki nasıl sterilize edeceğinizi bilmiyorsunuz, önerilerde bulunmayın derim. Elektronik parçayı hortumla temizlemek mantıklı değil. Suyun içinde iyonize atomlar bulunur. Elektronik devrelerde oksitlenme gibi düzgün kurutulsa bile problemlere yol açar. Hortumdan debisi yüksek su akımı yüzünden lehimleri de bozma ihtimaliniz çok yüksek.

Sağ olun hocam bilmiyordum bende su ile klavye yıkanacağını :D.

Hocam bir önceki konumda profilimde görebilirsin 2 el kol aldım satıcı beni dolandırmaya falan çalıştı orijinal olmayan ürünü orijinal diye satmaya çalıştı iptal edeceğim dediğimde hakaret falan etti o yüzden yanaşmıyorum.

Haklısınız. Ne yazık ki öyle bir problem mevcut. Ancak önerdiğiniz klavye de de tercihler genelde Çin ve Çin'den daha önceden getiren kişiler olduğu için riski seviyorsunuz gibi değerlendirmiştim. :)

Ben 3-4 ay önce çok ucuz yollu bir klavye edindim. İdareten alayım sonra gerekirse yedek yaparım diye. 900 lira civarına almışım.

Tahminimden çok çok çok daha iyi verim alıyorum. Eğer 1K bandına bulursanız onu önerebilirim sadece. İyi sosyaller.

Haklısınız. Ne yazık ki öyle bir problem mevcut. Ancak önerdiğiniz klavye de de tercihler genelde Çin ve Çin'den daha önceden getiren kişiler olduğu için riski seviyorsunuz gibi değerlendirmiştim. :)

Ben 3-4 ay önce çok ucuz yollu bir klavye edindim. İdareten alayım sonra gerekirse yedek yaparım diye. 900 lira civarına almışım.

Tahminimden çok çok çok daha iyi verim alıyorum. Eğer 1K bandına bulursanız onu önerebilirim sadece. İyi sosyaller.
Merhaba hocam, Teşekkür ederim riski severim ama 2.el de insanlarla uğraşmayı sevmem pazarcılık yapmış biri olarak 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı