2500 TL bandında klavye önerisi

Akhosef

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B550 GAMİNG EDGE WİFİ
İşlemci: AMD 5 3600X
RAM: Gskill Trident Z 3200MHz Cl16 32gb (16GBx2)
Soğutucu: MSI MAG Coreliquid 360R
PSU: Cooler Master MWE 750 Gold V2 Full Modular
Kasa: MSI MPG 100
Depolama: 1.SSD: Samsung 970 Evo 500GB / 2.Hard Disk Toshiba PC P300 2TB
Ekran Kartı: Palit Stormx gtx 1050ti 4gb (ekran kartı piyasasının çöktüğü zaman)
Şu anda yarı bozuk bir Logitech G512 Romer G linear kullanıyorum.
Bulduğum klavyeler:

Kasamın içindeki bütün ışıklar MSI ile kontrol edilebliyor o yüzden MSI klavyeye daha yakınım ama sesinden endişeleniyorum gece rahatsızlık verebilir.
Şu an Amazon'da MSI olan klavyede indirim var o yüzden özellikle bu klavyelerden kullananlar varsa yorumları daha güzel olur.

@sweiss
forumda sizin 2020de msı vigor gk50 aldığınızı gördüm ne kadar kullandınız ve uzun süre kullanımda problem yaşadınız mı?

Son düzenleme:
Forumda sizin 2020'de MSI Vigor GK50 aldığınızı gördüm ne kadar kullandınız ve uzun süre kullanımda problem yaşadınız mı?
Klavyeyi hala kullanıyorum. Gerçekten memnun kaldığım bir klavye. Şu ana kadar yaşadığım tek sıkıntı D'ye bastığım zaman komutu 4-5 defa alıyordu. O da kirden dolayıydı büyük ihtimal, temizledim ve şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Klavyeyi hala kullanıyorum. Gerçekten memnun kaldığım bir klavye. Şu ana kadar yaşadığım tek sıkıntı D'ye bastığım zaman komutu 4-5 defa alıyordu. O da kirden dolayıydı büyük ihtimal, temizledim ve şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
peki sizce alınmaya değer mi yoksa asus'u yada cooler master'ı almak daha mantıklıdır.

@Akhosef klavyeler hakkında çok bilgim yok. GK50'yi alsanız uzun bir süre rahatça kullanırsınız. Ama güncelde bu fiyata daha iyi klavyeler olabilir. Bilen birisi yazsa daha iyi olur.

Teşekkürler

K60 RGB PRO almıştım, dün geldi. Laptop klavyesinden geçmeme rağmen sesi hem hoş hem de fazla gelmiyor. Klavyelerden pek anlamam ama şahsen memnunum. ICUE yazılımı da gayet güzel, ben corsair kasa, sıvı soğutma ve bellekler kullandığım için Corsair seçmiştim ve mükemmel senkronize oluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı