2500 TL bisiklet önerisi

Arkadaşlar ilk defa bir bisiklet alacağım fakat ne alacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not olarak: Dağ bisikleti olursa iyi olur, buradaki çoğu yol bozuk.

Bütçem maksimum 3000₺
Boy; 1.73 kilo; 80.
@BilgisayarKurdu

2. el rockrider 540 alırsın wake boğazlı falan iyi olur başka bir şey pek tavsiye etmem o fiyata.
 
Salcano Siyah Kırmızı Hector 26 V 26 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu bisiklet hem dağ hem de normal koşullarda kullanılabilir bir bisiklet.
Çelik kadro ve çift amortisörü var, taşıması ve hızlanması tam bir işkence olur. Aynakol da aşırı kalitesiz ve kırılacak gibi duruyor.
Kron markasından pek haz etmem ancak şu bisiklet fiyatına göre fena durmuyor. Her ne kadar kilitsiz amortisör ve V-Fren'li olsa da bir Salcano Hector'den çok daha iyidir. En azından kadro kalitesi fark edecektir. Gönül ister bu paralara gerçek İtalyan Bianchi alalım ancak hem ülkemize çok sınırlı geliyor hem de oldukça pahalı oluyor. Kron haricinde Corelli ve Türk Bianchi'de var lakin Türk Bianchi alanlardan bazıları, kadronun ortadan kırılması ya da maşanın dibinden çatlak vermesinden muzdaripler. En mantıklısı yine Corelli ya da Kron olur diye düşünüyorum. Corelli'nin servis ağı gayet iyi ancak Kron hakkında fazla fikrim yok.
 
Dağ bisikleti seni daha çok yorar hele şu arkadan amörtisörlüler uzak dur onlardan.
Arka amortisör aslında kötü bir şey değil hatta çok daha konforlu bir deneyimi var ancak kaliteli bisikletlere iyi bir arka amortisör ekleyen markalar çok az. Bianchi'nin İtalyan el yapımı kadrolarında var onlar da 30.000 lira civarında. O bisikletler arabadan farksızdırlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı