Anker SoundCore Liberty 4nc yi aktif olarak kullanmaktayım. Aktif gürültü engelleme özelliği oldukça başarılı, ses kalitesi de güzel ancak mikrofonu sesi karşıya iletme konusunda tatmin etmedi. Anlaşılır şekilde iletiyor fakat bu paraya başka kulaklıklar daha iyi mikrofona sahip. Gürültü kirliliğinden uzaklaşmak istiyorsan tercih edebilirsin.Beats dışında 3-4 tane kulaklık önerisi gördüm. Anker Soundcore Liberty 4 nc, Jabra Elite 4, QCY H4 ANC olmak üzere sizin önerebileceğiniz spesifik bir model var mıdır?
Anker Soundcore Liberty 4nc yi aktif olarak kullanmaktayım. Aktif gürültü engelleme özelliği oldukça başarılı, ses kalitesi de güzel ancak mikrofonu sesi karşıya iletme konusunda tatmin etmedi. Anlaşılır şekilde iletiyor fakat bu paraya başka kulaklıklar daha iyi mikrofona sahip. Gürültü kirliliğinden uzaklaşmak istiyorsan tercih edebilirsin.
Sebebini tam anlamadım, ürünün uygulamasında kulak zevkinize uygun olarak kişiselleştirebileceğiniz bir program bulunuyor. Ben hiçbir ekolayzr ayarı yapmadan kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Uygulama içinde gürültü engelleme modları vs var her zaman en güçlü modda kullanıyorum gerçekten sesi kesiyor mesela. Bunun haricinde hızlı şarj - kablosuz şarj vs gibi özellikleri de var. Kulağıda rahatsız etmiyor. Rahatlıkla kullanabilirsiniz ama belirttiğim gibi mikrofon kalitesi beklentinizin altında kalabilir.Şahsen benim de içimden Liberty'i almak geçiyor ama internette bazıları ekolayzr ayarının yapılması gerekiyor demiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Sebebini tam anlamadım, ürünün uygulamasında kulak zevkinize uygun olarak kişiselleştirebileceğiniz bir program bulunuyor. Ben hiçbir ekolayzr ayarı yapmadan kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Uygulama içinde gürültü engelleme modları vs var her zaman en güçlü modda kullanıyorum gerçekten sesi kesiyor mesela. Bunun haricinde hızlı şarj - kablosuz şarj vs gibi özellikleri de var. Kulağıda rahatsız etmiyor. Rahatlıkla kullanabilirsiniz ama belirttiğim gibi mikrofon kalitesi beklentinizin altında kalabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.