2500 TL Bütçe ile Samsung Galaxy A8 Alınır mı?

O bütçe ile S7 S7 Edge Zenfone5 veya XZ1 alabilirsiniz.

Abi S6'ya kötü diyip Z20 önermek nasıl bir mantık acaba? S6 çoğu bakımdan Z20'den kat kat iyi bir telefondur bunu önceden belirtiyim. Ayrıca Samsung bilerek telefonlarını yavaşlatan bir marka değildir nolur yanlış bilgi vermeyin eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı şuan piyasadaki bütün S8'lerin kasması gerekirdi. Örnek olarak benim 2 yıllık S7'im bile şuan hala tıkır tıkır çalışıyor, telefonda ne bir kasma var ne bir donma. Konumuza dönecek olursa Samsung A8 alacağınıza S8, S7 veya Note FE gibi modellere yönelmeni öneririm.
ben orda önermiyorum sadece samsungun yaptığı bir çok hata dan evet haklısın her ikiside kıyaslanamaz ama samsungun yeni telefonları çıkınca o haller değişiyo işte o sıkıntı var :)

Arkadaşlar , uzun zamandır düşünüyoruz. Huawei nasıl bir markadır? P20 Lite varmış benim fiyat aralığımda.
Huawei iyi markadır. Ama sizin fiyat aralığında en iyi ürün S7 Edge. P20 Lite bu telefonlarla yarışacak düzeyde maalesef değil.

Ben S7 Edge sahibiyim. Daha doğrusu sahibiydim. Açıkçası aynı telefondan almak istemiyorum çünkü su geçirdi. Tanıtım filminde yağmurda , duşta hatta havuzda kullanabiliyorsunuz diyordu. Bi havuza düştü hemen aldım ama telefon pert oldu.

Ben S7 Edge sahibiyim. Daha doğrusu sahibiydim. Açıkçası aynı telefondan almak istemiyorum çünkü su geçirdi. Tanıtım filminde yağmurda , duşta hatta havuzda kullanabiliyorsunuz diyordu. Bi havuza düştü hemen aldım ama telefon pert oldu.
Xperia XZ1 al keyfine bak. Su altı çekimi de yaparsın.

Su geçirme gibi bir sıkıntı yaparsa garanti karşılar mı? Arkadaşlar S7 Edge İP68 sertifikalı olmasına rağmen karşılamaz dediler. Bunda öyle bir sıkıntı olur mu?
S7 Edge Su Geçirdi
Sony telefonları zaten su geçirmeme özelliğiyle meşhur diyebilirim. Su geçirme gibi bir durum olursa eğer, garanti kapsamına girer tabiki de.

Şu anda piyasadaki IP68 sertifikası bulunan telefonlar su geçirmez değildir. Sadece dayanıklı ibaresi bulunur. O yüzden garantiye girmez. Bu kadar para verilen telefonları suya sokmayın bir zahmet. Kaza ile su dökülmesi suya düşme durumlarında daha rahat olmamızı sağlıyorlar sadece.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00