Pusat Rapid Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi (Siyah)
RGB aydınlatmalı ve dayanıklı tuş yapısıyla Pusat Rapid Pro Siyah, oyunlarda hız ve konfor sunar. Monster Notebook ile performansınızı artırın.
Asla alınmaz.Bunu buldum sizce iyi mi? Bir de önerecekseniz TKL ve sessiz bir switch olsun teşekkürler.![]()
RGB aydınlatmalı ve dayanıklı tuş yapısıyla Pusat Rapid Pro Siyah, oyunlarda hız ve konfor sunar. Monster Notebook ile performansınızı artırın.www.monsternotebook.com.tr
Bunu buldum sizce iyi mi? Bir de önerecekseniz TKL ve sessiz bir switch olsun teşekkürler.![]()
RGB aydınlatmalı ve dayanıklı tuş yapısıyla Pusat Rapid Pro Siyah, oyunlarda hız ve konfor sunar. Monster Notebook ile performansınızı artırın.www.monsternotebook.com.tr
hocam neden? bir sıkıntı mı varAsla alınmaz.
Kötü marka kalitesiz şişirilmiş bir klavye.hocam neden? bir sıkıntı mı var
teşekkür ederimKötü marka kalitesiz şişirilmiş bir klavye.
veya![]()
Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yunzii B87 Mekanik Klavye
alınabilir.
Düz siyah klavye alacaksan bu çok daha iyi olur.Bunu buldum sizce iyi mi? Bir de önerecekseniz TKL ve sessiz bir switch olsun teşekkürler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.