Nothing CMF Buds 2a alınır mı?

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'da indirimle 1139 TL'ye düşmüş. Bütçem maksimum 1000 - 1200 arası. Sizce bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Mikrofon kalitesi önemli değil ses kalitesi iyi olsun yeterli.

Hocam aldınız mı acaba bende alacağım da.

Aldınız mı hocam.

Evet aldım ve ses kalitesi olarak bayağı memnunum. Mikrofonunu test etmedim. Bir önceki kulaklığım Haylou T15'di ve bayağı bir fark var. 2A yerine 2 almadığıma pişman oldum diyebilirim.

Evet aldım ve ses kalitesi olarak bayağı memnunum. Mikrofonunu test etmedim. Bir önceki kulaklığım Haylou T15'di ve bayağı bir fark var. 2A yerine 2 almadığıma pişman oldum diyebilirim.
Peki dışarı ses veriyor mu metal ve rock müzik dinliyorum

Peki dışarı ses veriyor mu metal ve rock müzik dinliyorum
Genelde son ses oluyor kulaklık

Son ses denemesi yapmadım fakat normal ses seviyesinde neredeyse dışarıya ses vermiyor denilebilir.
Son olarak reis şarjı nasıl sanırım alicam yanlış bilmiyorsamda uygulamasıda baya kullanışlı ve iyi

Son ses denemesi yapmadım fakat normal ses seviyesinde neredeyse dışarıya ses vermiyor denilebilir.
bide para çıkarsa 2 alayımmı fark varmı o kadar

Son düzenleme:
Son olarak reis şarjı nasıl sanırım alacağım yanlış bilmiyorsamda uygulamasıda bayağı kullanışlı ve iyi.

Bir de para çıkarsa 2 alayim mi fark var mı o kadar.

Evet uygulaması çok kullanışlı hem kulaklıkların hem de kılıfın şarjını takip edebiliyorsun. Giriş Type-C olduğu için hızlı bir şekilde şarj oluyor ve tatmin edici bir şekilde gidiyor. Aldığımdan beri 2 kez şarja taktım. 2 ile arasında ne kadar fark var bilmiyorum fakat bunun bu kadar iyi olabileceğini bilsem 2 alırdım. Ama 2a da bence güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı