2500 TL bütçe sistem önerisi

Hocam fiyatlar çok fazla. Kasa da değişmek istiyorum. Depolama da 1k. Hocam ben ne yapacağım bu işlemci Google açarken bile %100 oluyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim :( 😓
(Bütçeyi arttıramazsan işlemciyi i3 10101F'a kıs.)

Hocam Intel düşünmüyorum. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Benim yukarıda yazdığım sistemi ekran kartı ve PSU'yu çıkarıp satsam kaça gider?

Kasanın acelesi yok. Şuanda alacağın sistem parçalarını çalıştırabilmen önemli. Bir süre mevcut kasanda kullanabilirsin.

Hocam bir de birleştirme nasıl olacak. Sözel olarak biraz anlıyorumda fiziksel olarak hiç anlamıyorum bilgisayardan. Yani anlıyorum. Hatta çok iyi anlıyorum fakat fiziksel dediğim çıkarıp takma. Çıkarırken veya takarken kırarım diye korkuyorum. Berbat bir ilçe de yaşıyorum. Yani böyle dedim diye yanlış anlamayın. Yaşadığım ilçe birçok ilçeye göre çok gelişmiş bir ilçe fakat burası kars ın bir ilçesi olduğu ve bölgede hiç bilgisayardan anlayan olmadığı için kendim yapmak zorundayım.

Her parça için bir konu açar detaylıca yardım istersiniz forum üzerinden. Böylece sorun yaşamadan çıkarıp takabilirsiniz parçaları.

Her parça için bir konu açar detaylıca yardım istersiniz forum üzerinden. Böylece sorun yaşamadan çıkarıp takabilirsiniz parçaları.

Hocam en iyi F/P Ryzen işlemci R3 3100 gibi duruyor. R3 1200 R5 1600 falan var. Hep aralarında 100-200 TL var. 100 TL arta arta gidiyor en sonunda 3100 var. Ondan sonraki ile 3100 arasında bayağı fiyat farkı var.
1639502500676.png

R5 1600 12nm F/P gözüküyor. Hocam bu arada 1 saat içinde yeni konu oluşturacağım ona da bir gözatın isterseniz :)

Son düzenleme:
Hocam en iyi F/P Ryzen işlemci R3 3100 gibi duruyor. R3 1200 R5 1600 falan var. Hep aralarında 100-200 TL var. 100 TL arta arta gidiyor en sonunda 3100 var. Ondan sonraki ile 3100 arasında bayağı fiyat farkı var.
Eki Görüntüle 1242042
R5 1600 12nm F/P gözüküyor. Hocam bu arada 1 saat içinde yeni konu oluşturacağım ona da bir gözatın isterseniz :)

Yani hocam bu fiyatlar bu işlemciler için çok fazla ben ondan Intel attım i3 10105F çok daha F/P sıfır olarak büyük ihtimalle anakartlar pahalı diye geçmek istemiyorsunuz anlayabiliyorum o yüzden AMD 2. el almak daha mantıklı 2000 bine1600 AF alsanız anakart ve RAM'e bütçe yetmeyecek.

İşlemcinizin sorunu yoksa almaya talip olabilirim.

Hocam ben alırken ilçemizdeki bilgisayarcıdan afedersiniz kazıklandım. Bu sisteme dedi ki: Çok iyi çok hızlı daha hızlısı yok sıfır ayarında 3500 TL monitör dahil.
Dedi. Gerçekten sıfır ayarında hiçbir sorunu yok. Hiç arıza çıkarmadı. Ama çok hızlı demesi biraz 2010'lardan kalmaydı gibi. Hocam siz neden almak istiyorsunuz ne yapacaksınız?
10 ay garanti verdi yarın doluyor garantisi. Hatta galiba bugün doldu. 14 veya 15 şubatta almıştım bilgisayarı.

Hocam ben alırken ilçemizdeki bilgisayarcıdan afedersiniz kazıklandım. Bu sisteme dedi ki: Çok iyi çok hızlı daha hızlısı yok sıfır ayarında 3500 TL monitör dahil.
Dedi. Gerçekten sıfır ayarında hiçbir sorunu yok. Hiç arıza çıkarmadı. Ama çok hızlı demesi biraz 2010'lardan kalmaydı gibi. Hocam siz neden almak istiyorsunuz ne yapacaksınız?
10 ay garanti verdi yarın doluyor garantisi. Hatta galiba bugün doldu. 14 veya 15 şubatta almıştım bilgisayarı.

6300 var 83 serisine geçecektir 1050 timi rahat besliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı