2500 TL Bütçeye oyun bilgisayarı

Oyunlarda işlemcilerin etkisi yok denecek kadar azdır, 2000 TL +/- bütçeli oyun sistemlerinde önemli olan işlemciden kısıp ekran kartına yüklenmektir. Örnek: bellek 4 GB, işlemci FX 6300, ekran kartı GTX 770... Bu kurduğum sistem 3 kullanıcıya daha önerildi ve Revoland+Berkan tarafından onaylandı, git al yani... :D
 

Bu sistemin resimlerini görmeyi isterim. Zira bana gönül eylendiriyormuşsunuz gibi geldi çünkü konunun ilk mesajıyla, alıntı yaptığım mesaj arasında dağlar kadar anlam farkı var.

Eğer ki bu sistemi alacaksanız, yukarıdaki işlemci ve anakartı bir kenara bırakıp, intel sistem toplamanızı öneririm.
 
Bize tüm parçalar için bütçeni söylemek yerine konuyu uzatıp eğlendiğini zannediyorsan yanlış yapıyorsun dostum... Sadece 3 parça için 2500 TL ise Gryphon Z87, R9 290 özel tasarım modellerinden biri, i5 4670 alınabilir. Diğer parçaları da Carbide 400R, SSD, 1 TB Barracuda, 8 GB 1866 Mhz Corsiar bellek olarak seçebilirsin.
 
Hayır eğlenmek gibi bir niyetim yok, sürekli yeni parçalar almak durumunda kalmak istemiyorum, beni en az 5 yıl götürecek güzel bir oyun bilgisayarı toplamalıyım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı