2500 TL cep telefonu önerisi

canhc

Decapat
2500 TL'ye kadar bir cep telefonu almayı düşünüyorum. 6S Plus kullanıyordum, boyut olarak minimum 5,5 inç istiyorum; önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Note FE de önerebilirim Hem kalemi Olsun Hemde güncel Samsung Experience Güncellemesini Almasıyla Tam Bir Fiyat Performans Ürünü

huawei'nin p10 modelini beğendim, Asus'a da aklım kaymıyor değil zenfone 5 de boyut olarak beni cezbediyor.
@Alpi350 açıkcası telefondan o kadar anlamıyorum ancak garanti benim için önemli çok temiz kullanabilen birisi değilim, sıkıntı yaşamak istemem.
Huawei'de tek beğenmediğim husus bütün cihazlarının tip olarak iPhone ve Samsung çakması olması. Öyle ki Turkcell'de çalışan bir arkadaşım, Huawei alanların iPhone kabı alarak iPhone X'i varmış gibi bi imaj yaratmaya çalıştıklarını söyledi :D

Size kalmış bir durum. Fakat 6S Plus'tan geçmeye değer bir cihaz alın. Zenfone 5 veya P20 Lite gibi cihazlara hiç bulaşmadan 6S Plus ile devam edin. Bu cihazlar 6S Plus gücünde değiller.

TR Garantili olarak XZ1, Nokıa 8 olabilir.
İthalatçı garantili ise Mate 10, Mi MİX 2 alınabilir.

Bunlar en uygun seçenekler. Aksi taktirde yeni telefona geçmeye değmez.

@Alpi350 Hocam valla bugün sattım ben iPhone'u. Önceden hiç android tecrübem olmadı ve bu sefer android denemek istiyorum. Apple'da herşey para ve yüksek paralar. O yüzden yeniden iphone almayı düşünmüyorum. Hepsiburada satıcılı olan bir kaç ilan gördüm önerdiğiniz telefonlardan sanırım hepsiburada ilerde bir problem çıkarmayacaktır ithalatçı garantili düşünebilirim o yüzden.
Mate 10 Lite ile ilgili ne düşünüyorsun hocam özellikleri fena gelmedi bana
@Alpi350 mi mix 2 baya iyi bir telefon gibi duruyor. Teknosa'da olması da cezbetti en azından bir problem yaşarsam teknosa ile çözerim. Mate 10 lite sadece fiyatıyla aklımı çeliyor, 700 küsür liralık bir fark var aralarında çünkü.

Son düzenleme:
S7 Edge Note FE size uygun cihazlar.

Sanırım mi mix 2 alacağım, telefon resmen özellikleriyle beni kendine hayran bıraktı 2500TL'ye neredeyse bir bilgisayar almış olunuyor :D

Sanırım mi mix 2 alacağım, telefon resmen özellikleriyle beni kendine hayran bıraktı 2500TL'ye neredeyse bir bilgisayar almış olunuyor :D
O da bir seçenek. Ama sadece teknik özellikler önemli değil. İşletim sistemi ve aldığınız ürünün amacı önemli. Hangi telefonu alırsanız alın 6/8 GB RAM miktarına veya yüksek işlemci frekansına aldanmayın. Herhangi bir bilgisayarın yerini asla tutmayacaktır.

Zenfone 5'e de bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı