2500 TL civarı klavye önerisi

Bütçe
2500-

Takeshi Kovacs

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
4.681
Makaleler
1
Çözümler
18
Yer
Adana
Merhaba. Aslında ben yeni klavyeme bugün kavuştum. Hepsiburada üzerinden ASUS ROG scope nx Deluxe ürününü satın aldım. Bu ürünü, fiyat performans olarak başarılı bulduğum için seçmiştim(2659TL). İlk izlenimlerime göre oldukça başarılı. Nx red Switch'lerin yazma hissiyatını beğendim. Fakat 2 konu kafama takıldı: Tepki süresi ve tuşların boyutu.
Tepki süresi, rtings incelemesine göre 13.9 ms görünüyor ki bu değeri test sitelerinden doğruladım. Eski G8000v klavyemden yaklaşık 2 kat fazla gecikme süresi var. İlk sorum, sizce bu gecikme süresi kafaya takılacak kadar fazla mı yoksa kullanmaya devam mı etmelyim?
Tuşların boyutu ise bana bir tık küçük geldi. Daha önce hiç bu tarz klavye kullanmadığım için tuşların büyüklüğü hakkında yorum yapamıyorum. Switch'lerin etkinleşme mesafesi düşük ve yumuşak olduğundan yazı yazarken çok hata yapıyorum, ya da FPS oyunu oynarken sağa gitmek için D tuşuna basmak istediğimde ister istemez C tuşuna basıyorum. İkinci sorum da tuşlar genele kıyasla küçük mü? Sizlerin cevaplarına/ benzer fiyatta benzer performansta alternatiflerin durumuna göre bu ürünü iade edip tavsiyeleriniz doğrultusunda yeni bir model alabilirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı