- Makaleler
- 13
Arkada 3 modu var işte. Bluetooth, kablosuz, kablolu.3 mod derken neyi kastediyorlar gmk da onu anlayamadım
Arkada 3 modu var işte. Bluetooth, kablosuz, kablolu.3 mod derken neyi kastediyorlar gmk da onu anlayamadım
Arkada 3 modu var işte. Bluetooth, kablosuz, kablolu.
Zuoya daha iyi.Gmk bütün swtichleri destekler mi Gateron'ya da başka pinlileri.
Bir de Gateron'lar fabrikasyon lubelanmış geliyormuş Akko krem yellowlar da öyle mi?
Gmk da yazılım desteği var mı komple mavi ya da başka renkler seçebilir miyim yazılımından yoksa kısa yollarla belli başlı mod ve renkler mi var.
Akko ve Gateron yellowlara nazaran Akko matcha Green sizce daha krem ve sessiz değil mi banamı öyle geliyor sen bilgili bir abiye benziyonseni bulmuşken aklımda takılmasınlar bari cevaplarsan sevinirim yardımların içinde saolsasın şimdiden.
https://www.whatgeek.com/products/z...y-kit?sscid=81k7_bnat7&variant=43963324334333
senin tabanla
![]()
SKYLOONG GK75 Dark Fairy Tale Gasket Mechanical Keyboard
Skyloong GK75 keyboard is equipped with hot-swappable terminals, with which you can install optical switches directly without soldering. Being 75%, the keyboard turns the home clusters into one column of the commonly used home/delete/PgUp keys, saving much space for the mouse. Adding a rotary at...www.whatgeek.com
şu all in arasında kaldım biri gateron biri akko
skylong sadece 1 pinli switchleri desteklediğinden ileride switchlerde sıkıntı yaşarım gibi geliyor düşüncelerini bekliyorum dostum iyi forumlar
Zuoya daha iyi.
Yellow. Evet prelube hepsi.Kanka Switch'leri kıyaslasan yellowmu matcha greenmi Akko'da Green daha bir sessiz krem sesi gibi geldi.
Akko'larda fabrikasyon lubelanmış Switch'ler mi?
Yellow. Evet prelube hepsi.
Yellow daha iyi olacaktır hocam.Sence Aklo Yellow mu Matcha Green mi?
Akko 3000 serisi ben önermiyorum.
Şöyle yapalım:
Promo kod: 24WG24.
![]()
PBT Klavye TuÅ Minimalist Siyah Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili Mekanik ve Optik Oyun Klavyesi için 129 TuÅlar - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Akko V3 pro cremegelber Schalter, 5-polig, 50 gf, linearer Schalter mit staubdichtem Schaft, kompatibel mit mechanischer MX-Tastatur (45 Stück) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hayır.Merhaba gmk67 36 dolar gözüküyor kodla beraber. Bize gelişinde herhangi bir gümrük veya ekstra ücret ödüyor muyuz acaba?
Hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.