2500 TL DDR4 anakart DDR3 ekran kartlı sistem toplama

Be Alive

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben 2500 TL'lik sistem toplucam ama benim daha önceden almış olduğum bir GT 730 2 GB 128bit ekran kartı var ve bilgisayarım bir süre sonra ekran kartını kaldırmamaya başlamıştı ben de onu kenara attım, şimdi de aklıma şöyle bir düşünce geldi bu ekran kartı da boşa gitmesin ekran kartı yerine işlemciye ya da anakarta yükleneyim diyorum sizce daha mantıklı olur mu? Ve DDR4 bir anakart, DDR3 ekran kartını destekler mi?
 
Eğer oyun oynayacaksan en önemli parça ekran kartı o ekran kartı da çok güçsüz bir ekran kartı o yüzden o fiyata ekran kartına abanmak daha avantajlı ama işlemciyi de çok düşürmemek gerek anakart çok önemli değil o konuda oyuna etkisi yok.
 
DDR4'e anakarta DDR3 ram takamazsın takabileceğin DDR3L dir o da ayrı anakart ayrı bellek gerektirir ekran kartının anakartla hiç bir alakası yok istediğin ekran kartını takabilirsin o konu için sadece.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı