2500 TL DDR5 Uyumlu Sistem Tavsiyesi

furkantepgeç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben herşey dahil yani montiör ve kasa 2500 TL'ye toplama bilgisayar istiyorum. Sık sorulardan biri bu özür dilerim ama şöyle bi düşüncem var; ben anakartı iyi almak istiyorum ki ileride i7 ve DDR5' e kadar geliştirmek istiyorum. Ondan dolayı anakart güçlü olsun. Ekran kartı da GTX 660M 1 GB'dan daha yüksek olmasını düşünüyorum. Sistem haknda çok bilgim yok bu istediklerim 25002e olur mu onu da bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum arkadşlar şimdiden saolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim ilk defa kullanıyorum technopati de bilmiyodum tam :)

Bi de DDR5 olur mu ? Yoksa DDR3'te kalır mı ? Bi de bunun parçalarını kolay bulabilirim. Umarım beni uzun bi süre idare eder. Çünkü bilgisyaar eğiştirmetyi 3 4 yıl istemiyorum da :D

Kardeşim monitör ve kasada eminsin dimi ? Bazı arkadaşlarım pek yakın bakmadılar. Ekran kartı oc olursa daha mı iyi olur yok böyle iyi mi ?

Bence Gtx 960 gayet yeterli bir ekran kartı, hangi oyunları oynayacaksınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya da bakabilirsin.

R9 280 mi iyi bu ekran kartı mı ? Arkadaşım GTA 5 full ayarda kasmadan oynadığını söyliyo R9 280 ile.

Evet neden ki ?

Benim oynicağım ark survival evolved GTX 660 istiyo 1 GB GTA V eğer kaldırırsa CoD Black Ops 1 2 3, Minecraft, Team Fortress, CS:GO ileride nası oyun çıkar bilmiyorum.Bi arkadaşım ileride yani 3 4 yıl sonraki oyunları kaldırmayabilir dedi. O zaman da keran kartını yükseltirim.

Ve ekran kartını 4 GB yapsam fiyat ne kadar değişir ? Anakart kaldırrı mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı