2500 TL Sistem Tavsiyesi

RAM konusunda nereden mezunsunuz? Boş öneri yapıyorsunuz, adam zaten internette gezecek, oynayacağı oyunlarda Metin2 gibi çok eski oyunlar. İsterse 32 GB RAM olsun adam Metin2'de FPS artışı yaşamaz.

Adam bunu ileride yükseltmiyecek mi? Yıl 2021 8 GB RAM zaten yetersiz? Dedim zaten bütçeniz varsa diye.
 
2500 TL bütçe dahilinde YouTube ve internet tarayıcısında zorlanmayan ve Metin2 gibi basit oyunları oynatacak bir sistem toplamak istiyorum. Sistemi yakın bir arkadaşımın abisine toplayacağız. Ben bir sistem araştırması yaptım ve böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sisteme elimde olan MSI GT730 ekran kartını takacağım.

Eki Görüntüle 1004824

Hocam PSU ve SSD sıkıntılı RAM'den önce onlara bir bakın.
Adam bunu ileride yükseltmiyecek mi? Yıl 2021 8 GB RAM zaten yetersiz? Dedim zaten bütçeniz varsa diye.

Arkadaş Metin2 gibi basit oyunları oynayacağını söylüyor ,8 GB RAM fazla bile gelir, RAM'den önce sıkıntılı olan SSD ve PSU sunu değiştirmeli.
 
Bütçe maksimum 2500 TL alacak kişi daha fazla veremem diyor. Maksimum 700 800 TL bandında içinde benim topladığım sisteme yetecek PSU olan kasa ve kronik sorunu olmayan SSD önerilerinizi bekliyorum. Yukarıdaki Intel sistem önerisi de aklıma yattı hangisini almak daha mantıklı olur? Sistemin alınacağı sitede ücretsiz montaj seçeneği olması gerekiyor. Alacak kişi başka bir şehirde oturduğu için benim toplama şansım yok.
 
Benim önerdiğim sistem çok daha güçlü. PSU ve SSD önerisi yaptık. FSP Hydro k 500 güzel daha düşük bütçeli olsun dersen benim attığımda güzeldir, iş görür. Kasayı da dediğimiz gibi yapması daha mantıklı 2.el bir kasa alın.
Parçaları en uygun hangi sitelerden bulabilirse ayrı ayrı alsın. Bulunduğu ilde bir bilgisayarcıya götürüp toplattırma imkanı var mı?
 
Adam bunu ileride yükseltmiyecek mi? Yıl 2021 8 GB RAM zaten yetersiz? Dedim zaten bütçeniz varsa diye.

Bütçem bu kadar yazmış siz bütçeniz varsa deyip çelişiyorsunuz. 8 GB RAM o bütçe için gayet yeterli bir miktar oynayacağı oyunu 4 GB RAM ile bile oynayabileceğini düşünüyorum eğer işlemci vb yeterse. Önermek için önermeyin, konu hakkında ufacıkta bilginiz yoksa saçma tavsiyeler verip insanları yanlış yönlendirmeyin.
 

Geri
Yukarı