2500 TL Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

4-5 yıl idare edecek kısmını egale edersen, o laptop ile anca kurulumda crack'ini çalıştırabilirsin.

Solidworks, DELL XPS 3 veya 5 / Workstation serilerinde sorunsuz çalışıyor - test ettim.
 
Çok sağol ya aslında ben hazırlık okuyorum ve seneye almayı düşünüyordum ama iş buldum bir tane. Herkes Asus al diyor. Bir de SSD'li olsa çok iyi olur diyorlar. Dell'in SSD'li modelleri varmı baktım ama bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim ama burada yazana göre 2gb i3 işlemciden ve dahili grafik çipiyle başlar seçtiğin orta denebilir. Yanlız önemli bir nokta detaya göre ihtiyac artar alabilirsen i7 işlemcili bir model seçmen faydalı olabilir ama i5 her türlü yeter.
SolidWorks System Requirements | Windows and Mac | SolidWorks
Sony Vaio Fit serii tavsiye ederim.
VATAN COMPUTER - SONY - SVF1521 NOTEBOOK CORE
VATAN COMPUTER - SONY - SVF1521VSTW NOTEBOOK CORE
VATAN COMPUTER - SONY - SVF1421TSTB NOTEBOOK CORE
 
SSD herkesin ağzındadır, cebinde değil.

Dizüstünde o kadar ağır iş yapacaksan paranı SSD hayallerine değil işlemci, ram ve ekran kartına ayıracaksın.

İ5-7 işlemcili, en az 6GB'ramli, varsa Quadro/FireGL ekran kartlı bir şey seç yoksa GFX veya Radeon'da işini görecektir saydığım diğer özellikleri yüksek tuttuğunda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bende Asus x55a var. Bayağı dandik komşunun. SSD'sini taktım 64 GB'lik USB'den çok fazla fark gördüm. RAM'da o kadar fark görmedim. Ondan SSD'li istiyorum. Önerileriniz çok dikkate alacağım çok sağ olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 mb'lik solid veya benzeri dosya geldiğinde SSD'nin anlamı, kıçını temizleyen kediden öte değildir. O yüzden boşver, ama laptopta hem SSD hem HDD kullanabileceksen ayrı konu.
Lah
Yani program derki 4GB ram isterim çalışmak için... "ÇALIŞMAK İÇİN" ister, sen ciddi üretime yönelik bir dosya açınca; lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı